Υγεία & Διατροφή

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον» – Galaksias Portal News

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα, όσο και για τον κόσμο που είχε γεμίσει για ακόμα ένα βράδυ το «Έναστρον» επεφύλασσε το βράδυ του Σαββάτου!

Ανάμεσα στους θαμώνες της sold out βραδιάς βρέθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, ο Χρήστος Μάστορας τον εντόπισε και βρέθηκε δίπλα του με τον Γιώργο Μαργαρίτη να τον τιμά τραγουδώντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το «Κελί 33».

Δείτε το βίντεο

Άπαντες με τα κινητά ανά χείρας έσπευσαν να απαθανατίσουν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος φυσικά και καταχειροκροτήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας δεν έμεινε εκεί.

Όταν επέστρεψε στη σκηνή αποκάλυψε ότι πριν από πολλά χρόνια, στο ξεκίνημά του, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί δίπλα σε σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και να πει ένα τραγούδι του Καζαντζίδη ο Γιώργος Μαργαρίτης «ήταν ο μόνος που με πήρε στην άκρη και μου είπε ‘μπράβο σου αγόρι μου, το αξίζεις’ και στήριξε τη νέα γενιά».

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Σε αγαπώ πολύ Γιώργο Μαργαρίτη» κατέληξε ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» με τον κόσμο να χειροκροτεί ξανά τον μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη.

Οι Electric Nights συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στον πιο iconic live clubing προορισμό της νυχτερινής Αθήνας, στο «Έναστρον»!

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button