ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μου είπε ότι είναι Έλληνας και σκέφτηκα να ενταχθεί στην Εθνική» – Galaksias Portal News

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς εντυπωσίασε με την απόδοσή του στο Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Μιλγουόκι Μπακς (117-113) και ανάγκασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αναφερθεί στο πρόσωπό του, τονίζοντας πως ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική μπάσκετ.

Ο Τριστάν Βούκσεβιτς έκανε ρεκόρ καριέρας στη νίκη των Γουίζαρντς επί των Μπακς, πετυχαίνοντας 14 πόντους, έχοντας μάλιστα 7 πόντους σε 54 δευτερόλεπτα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 21χρονο Σέρβο, ο οποίος έχει ελληνικό διαβατήριο.

“Ήρθε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Μίλησα με τον Θανάση και μου είπε ότι είχε παίξει (σ.σ ο Βούκτσεβιτς) στην Ελλάδα μερικά χρόνια. Μου είπε ότι σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς.

Έπαιξε σκληρά απόψε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει τρίποντα. Είχε μεγάλη εμπειρία, νομίζω έπαιξε λίγο στην Ελλάδα και μετά στην Παρτίζαν. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική” ήταν τα λόγια του Αντετοκούνμπο για τον Βούκσεβιτς.

Τα λόγια του Αντετοκούνμπο για τον Βούκσεβιτς στο 3:47 του video που ακολουθεί

Ο 21χρονος, ύψους 2.13μ. σέντερ έχει ελληνικό διαβατήριο, μαζί με το σέρβικο από τον πατέρα του, ενώ κατέχει και σουηδικό από την πλευρά της μητέρας του. Μάλιστα είναι στη δική του ευχέρεια να επιλέξει την εθνική ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί..

Να αναφέρουμε ότι μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης (03.04.2024), ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς μετρούσε πέντε συμμετοχές και εννέα πόντους σε 32 λεπτά με την φανέλα των Γουίζαρντς.

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο για Τρίσταν Βούκσεβιτς: «Μου είπε ότι είναι Έλληνας και σκέφτηκα να ενταχθεί στην Εθνική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button