ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μοίρασε σαρακοστιανά εδέσματα στη Φρεαττύδα του Πειραιά

Χαρταετούς με το σήμα του Ολυμπιακού γέμισε η παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να δίνει το “παρών” και να μοιράζει σαρακοστιανά εδέσματα σε σχετική εκδήλωση για την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει κάθε χρόνο να βρίσκεται στο πλευρών των Πειραιωτών και για μία ακόμη φορά προσέφερε γεύματα σε εκατοντάδες ανθρώπους που πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία της Φρεαττύδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Χιλιάδες γεύματα με σαρακοστιανά εδέσματα, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στους δημότες Πειραιά στη γιορτή της Καθαράς Δευτέρας.

Για μία ακόμη χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με το Δήμο Πειραιά διοργάνωσε την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας για τους δημότες της πόλης και όχι μόνο, στην παραλία της Φρεαττύδας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» μοίρασαν χιλιάδες γεύματα με σαρακοστιανά εδέσματα, προσφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τον Ολυμπιακό στην όμορφη αυτή εκδήλωση του Δήμου Πειραιά, εκπροσώπησαν οι Ντέπυ Κοξένογλου και Νίκος Γαβαλάς, με τον διευθυντή ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, να δηλώνει:

«Βρισκόμαστε στη Φρεαττύδα σε αυτό το πολύ ωραίο σημείο του Δήμου Πειραιά και σε αυτήν την ωραία εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την έμπρακτη υποστήριξη του προέδρου μας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχουν τη δυνατότητα οι δημότες Πειραιά και όχι μόνο να περάσουν εδώ δίπλα στη θάλασσα μία όμορφη ημέρα.

Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα αυτήν την ημέρα, θα ήθελα όμως να μεταφέρω τις ευχές και τους χαιρετισμούς του προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και να ευχηθώ καλή Σαρακοστή, χρόνια πολλά με υγεία».

Φυσικά για μία ακόμη ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, ο ουρανός του Πειραιά «γέμισε» με χαρταετούς οι οποίοι έφεραν το έμβλημα του Ολυμπιακού, ενώ όσοι βρέθηκαν στη Φρεαττύδα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την όμορφη αυτή ημέρα υπό τον ήχο παραδοσιακών τραγουδιών, ενώ παράλληλα τη γιορτή πλαισίωσε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

 

 

To άρθρο Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μοίρασε σαρακοστιανά εδέσματα στη Φρεαττύδα του Πειραιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button