Κόσμος

Ο Eminem συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ «Stans» για τον κόσμο των φανατικών θαυμαστών

Ο Eminem, ο οποίος στο τραγούδι του «Stan» το 2000 επινόησε τον όρο για τους φανατικούς θαυμαστές διάσημων που μερικές φορές παραληρούν, είναι συμπαραγωγός ντοκιμαντέρ για το φαινόμενο μέσω της εταιρείας του, Shady Films σε συνεργασία με τις DIGA Studios και Hill District Media, με αρχική διανομή από την Paramount/MTV.

Η ταινία «Stans» σε σκηνοθεσία του Στίβεν Λέκαρτ «Challenger: The Final Flight» αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, σύμφωνα με το Variety.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη σύνοψη, η ταινία με τον προσωρινό τίτλο «Stans»—είναι ένα «αποκαλυπτικό, τολμηρό και αφοπλιστικά προσωπικό ταξίδι στον κόσμο των πιστών θαυμαστών».

Η αφήγηση γίνεται μέσα από τον φακό ενός από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες στον κόσμο, με πολυετή καριέρα, τον Eminem και τους οπαδούς που τον λατρεύουν.

Ο Πολ Ρόζενμπεργκ, για μεγάλο χρονικό διάστημα μάνατζερ του Eminem και ο Στιούρτ Παρ από την Shady Films δήλωσαν για το ντοκιμαντέρ: «Θα είναι η ευκαιρία για εμάς να στρέψουμε την κάμερα και να ρωτήσουμε το κοινό τι σημαίνει να είσαι θαυμαστής – και σε ορισμένες περιπτώσεις, φανατικός. Αυτή είναι μια μελέτη της σχέσης μεταξύ θαυμαστών και καλλιτέχνη μέσα από το φακό ενός από τα πιο συναρπαστικά τραγούδια του Eminem και ενός από τους πιο σημαντικούς διασκεδαστές στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι «Stan» στο οποίο ακούγεται απόσπασμα με τη φωνή της Dido συμπεριλαμβάνεται στο LP του Eminem, The Marshall Mathers LP. Το τραγούδι που αφορά έναν ψυχωτικά αφοσιωμένο θαυμαστή, προέβλεψε τη σκοτεινή πλευρά του σύγχρονου κόσμου των θαυμαστών.

Η λέξη «stan» προστέθηκε στο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης το 2017 και στο Λεξικό Merriam-Webster το 2019. Είναι και στα δύο λεξικά και ως ουσιαστικό και ως ρήμα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button