Τρόπος Ζωής

Πλωτή σάουνα έσωσε επιβάτες ενός Tesla που… βυθιζόταν σε παγωμένα νερά (Βίντεο) – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όσο περίεργος κι αν σας φαίνεται ο τίτλος, δεν έχει κάποιο λάθος. Το περιστατικό έχει ήδη γίνει viral στα social media, καθώς όλα συνέβησαν επειδή ο οδηγός ενός Tesla μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χειρότερο από όλα είναι το γεγονός πως το Tesla Model Y λόγω μεγάλης ταχύτητας βρέθηκε στα βαθιά αλλά και άκρως παγωμένα νερά. Όπως καταγράφηκε από τους παρευρισκόμενους, οι δύο επιβάτες του οχήματος βγήκαν γρήγορα από το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αναζήτησαν καταφύγιο στην οροφή του για να γλιτώσουν από τα παγωμένα νερά.

Ευτυχώς μία πλωτή σάουνα (ναι στη Νορβηγία έχουν τέτοιες ανέσεις), τους πλησίαζε και οι επιβάτες του έτειναν ένα χέρι βοήθειας για να τραβήξουν το σοκαρισμένο και αποκλεισμένο δίδυμο.

Ένας μάρτυρας που βρισκόταν στη σκηνή ανέφερε ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ήταν αρχικά ακίνητο πριν επιταχύνει ξαφνικά και βουτήξει στο νερό. Ο οδηγός του Tesla επιβεβαίωσε το ίδιο, δηλώνοντας ότι κατά λάθος πάτησε το γκάζι. Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός είχαν την τύχη να γλιτώσουν από τραυματισμούς, αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Όσο για το βυθισμένο Tesla τους, ανασύρθηκε αργότερα με επιτυχία από το νερό με τη βοήθεια γερανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button