Επικαιρότητα

«Οι δικαστές του Βόλου βοηθούν τον Μπέο» – Κατέσχεσαν το κινητό συνεργάτη της (βίντεο) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν σήμερα από το πρωί ως νωρίς το απόγευμα στα Δικαστήρια του Βόλου στη δική με κατηγορούμενους τους Θωμά Κλημόπουλου και Αριστείδη Φραγκουδάκη για όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση της 13ης Φεβρουαρίου 2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Συνήγορος υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων ήταν η πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας” και δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κατήγγειλε τους δικαστές του Βόλου για “προσπάθεια υποβοήθησης του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και των δημοτικών του συμβούλων, ώστε να μην καταθέσουν στο ακροατήριο”.

Με συνεχείς ενστάσεις, αναμονές ωρών αίτημα εξαίρεσης της έδρας που κατέθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου η δίκη τινάχτηκε στον αέρα.

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση του Γιώργου Μουλά, ο οποίος σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου της επιτέθηκε λεκτικά! Σε δηλώσεις της η δικηγόρος κατηγόρησε και τον κ. Καπουρνιώτη, αλλά και την ίδια της πρόεδρο του δικαστηρίου!

Μετά από καταγγελία, εντός της αιθούσης κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι ηχογραφεί τη διαδικασία, πράγμα που απαγορεύεται.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button