Επιχειρήσεις

Στη Hill International το Project Management Consulting του Ελληνικού

Στη Hill International μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο Project Management Consulting (PMC) παγκοσμίως ανέθεσε η Lamda Development μετά από διεθνή διαγωνισμό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης έργου για την ανάπτυξη των υποδομών και τη διαμόρφωση τοπίου στο πλαίσιο του έργου του Ελληνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hill International διαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας διαχειριστεί κάποια από τα μεγαλύτερα έργα στον κόσμο. Και η συνεργασία της με τη Lamda Development επιβεβαιώνει ότι η ελληνική εταιρεία προετοιμάζεται με ταχύτατους ρυθμούς για την έναρξη του έργου στο Ελληνικό, επενδύοντας σε συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες σε κάθε επιμέρους κλάδο.

«Το Ελληνικό είναι το “Έργο των Έργων” στην Ελλάδας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Hill International και Διευθύνων Σύμβουλος Νότιας Ευρώπης, Μανώλης Σιγάλας, προσθέτοντας ότι «ο προγραμματισμός και η υλοποίηση αυτού του κατασκευαστικού προγράμματος είναι το κλειδί για τη συνολική επιτυχία της ανάπλασης και, με απλά λόγια, αποστολή μας είναι να εργαστούμε σκληρά για να βοηθήσουμε την Lamda να πετύχει».

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close