ΑθλητικάΕνημέρωση

Η άφιξη του Μόουζες Ράιτ και το πρώτο του μήνυμα – Galaksias Portal News

Ο Μόουζες Ράιτ έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης με τους Πειραιώτες.

Ο νέος ψηλός του Ολυμπιακού, Μόουζες Ράιτ, έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου (27/1) και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών, ο 25χρονος Αμερικανός δήλωσε ενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στο επίπεδο της Euroleague.

“Έχω ακούσει πολλά υπέροχα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που θα γίνω μέλος αυτού του οργανισμού. Ναι είναι το νέο βήμα στην καριέρα μου. Μίλησα σε όλους για αυτό, στη μαμά μου, στον αδερφό μου στους στενούς φίλους και τους συγγενείς μου. Όλοι υποστήριξαν την απόφασή μου μου.

Όταν μαθαίνεις ότι σε θέλει μία ομάδα της EuroLeague αγχώνεσαι λίγο, γιατί αποτελεί όνειρο πολλών παικτών. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω πραγματικότητα. Έχω δουλέψει σκληρά για να πάρω αυτή την ευκαιρία στην EuroLeague. Ελπίζω να μείνω υγιής, να δείξω στον Ολυμπιακό τις ικανότητές μου και να τους κάνω όλους περήφανους.

Δούλεψα πολύ σκληρά το καλοκαίρι με τους προπονητές μου και τώρα είμαι έτοιμος να βγω στο παρκέ και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω”, ανέφερε αρχικά ο Μόουσες Ράιτ.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αναφορά που υπάρχει στη σελίδα του στη Wikipedia σχετικά με την υποτιθέμενη ελληνική καταγωγή της γιαγιάς του ανέφερε: “Δεν έχω ιδέα για αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η οικογένειά μου μιλάει πολύ για τη Βόρεια Καρολίνα. Η γιαγιά μου πάντα έλεγε ότι είναι γηγενής Αμερικανίδα. Δεν ξέρω τίποτα για την Ελλάδα (σσ. γέλια).

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει παράξει μεγάλα ταλέντα. Το επόμενο βήμα του ταξιδιού μου με έφερε εδώ για να ανταγωνιστώ. Ελπίζω να μάθω λίγα περισσότερα πράγματα για την Αθήνα και την Ελλάδα”.

Σε ερώτηση για τις σκέψεις του τώρα που θα παίζει στη θέση του Μιλουτίνοφ, είπε: “Δεν το έχω πολυσκεφτεί, θέλω να κολλήσω καλά με την ομάδα πρώτα από όλα. Μετά θα δούμε για τα υπόλοιπα. Πρέπει να μιλήσω με τον κόουτς, να δω τι θέλει από εμένα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button