ΕνημέρωσηΠολιτική

Στις Σπέτσες και ο Πολάκης – Οι ροτόντες, το τζάκι και το ντελίβερι στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της ΚΟ ομάδας και γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευή έφτασε στις Σπέτσες ο Παύλος Πολάκης μαζί με την βουλευτή Γιώτα Πούλου. Ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει γνωστό ότι θα αργούσε καθώς είχε κάποια χειρουργεία να κάνει.

Η Έλενα Ακρίτα που είχε ανακοινώσει ότι δεν θα πάει στις Σπέτσες άλλαξε γνώμη και όπως τόνισε μέσω των social media ότι αύριο θα βρίσκεται στις Σπέτσες. 

Τις εργασίες της συνεδρίασης της ΚΟ στις Σπέτσες άνοιξε ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε υποδεχτεί στην είσοδο του σπιτιού του έναν έναν τους βουλευτές υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση  αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση  εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους( πχ Υγεία,, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους,  για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική. Η Έλενα Ακρίτα που είχε ανακοινώσει ότι δεν θα πάει στις Σπέτσες άλλαξε γνώμη και όπως τόνισε μέσω των social media ότι αύριο θα βρίσκεται στις Σπέτσες. 

Λίγο μετά τις 8.30 έφτασε και ένα μικρό βαν που μετέφερε τα φαγητά για το δείπνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη. Ήταν άλλωστε κάτι που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του κόμματος. 

Έχει προβλεφθεί κάθε λεπτομέρεια για τη συνεδρίαση και μάλιστα θα υπάρχει κάθε ώρα ένα μικρό διάλλειμα για τους καπνιστές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το τζάκι στο χώρο που γίνεται η συνεδρίαση της ΚΟ είναι αναμμένο.

Ο χώρος στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη έχει διαμορφωθεί με ροτόντες με τους βουλευτές να έχουν μαζί τους λαπ τοπ προκειμένου να μπορούν να κρατούν σημειώσεις.

Η Θεοδώρα Τζάκρη έκανε μια αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την καμπάνια για την ακρίβεια. Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετείται ένα άλλο μοντέλο, καθώς υπάρχει και συζήτηση μεταξύ των βουλευτών.

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  έφθασαν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη  με βανάκια και ταξί. H Αθηνά Λινού και η Ρένα Δούρου αναμένονται στις Σπέτσες το Σάββατο (20.01.2024).

Αύριο οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί, το μεσημέρι θα υπάρξει ένα διάλειμμα για φαγητό και οι εργασίες θα συνεχιστούν το απόγευμα, από τις 16:00 έως τις 21:00. Το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ταβέρνα του νησιού.

Στο νησί πάντως τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα εξαιτίας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

To άρθρο Στις Σπέτσες και ο Πολάκης – Οι ροτόντες, το τζάκι και το ντελίβερι στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button