Υγεία & Διατροφή

Εάν η λέξη Κάρμα ήταν βίντεο, θα ήταν το συγκεκριμένο – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η ζωή είναι ξεκάθαρα άδικη, όμως υπάρχουν μερικές (σπάνιες) στιγμές που είναι σα να έρχεται κάποιο χέρι από τον ουρανό και να μοιράζει δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό βίντεο θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του Κάρματος καθώς ένας «εξυπνάκιας» οδηγός τελικά την πάτησε με τον πιο άμεσο τρόπο.

Το πλάνα έρχονται από τη dashcam αυτοκινήτου σε κεντρική διασταύρωση στη Φλόριντα των Η.Π.Α. Το όχημα που είναι εφοδιασμένο και με τη κάμερα, είναι το δεύτερο στην ουρά για να στρίψει αριστερά στο φανάρι. Όταν γίνεται όμως πράσινο, ένας… ανυπόμονος εξυπνάκιας που δεν είχε όρεξη να περιμένει στην ουρά, έρχεται από δεξιά και χώνεται ανάμεσα στο πρώτο αυτοκίνητο και αυτό με τη κάμερα.

Μόλις όμως βρίσκεται στη μέση της διασταύρωσης, ένα Ι.Χ. περνάει με κόκκινο και πέφτει πάνω του προκαλώντας αρκετές υλικές ζημιές. Το Ι.Χ. θα περνούσε ούτως ή άλλως με κόκκινο και εάν δεν είχε γίνει η σφήνα, τότε θα χτυπούσε το αυτοκίνητο με τη κάμερα, όμως η ανυπομονησία του οδηγού του χάρισε μία βδομάδα στο συνεργείο και έναν μεγάλο λογαριασμό επισκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button