Κόσμος

Η Εύα Καϊλή «δεν θα είναι υποψήφια» στις ευρωεκλογές – Galaksias.com

Η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται μεταξύ των βασικών υπόπτων για το σκάνδαλο του Qatargate, δεν θα είναι υποψήφια για τις Ευρωεκλογές του 2024, καθως συνεχίζει να είναι αντιμέτωπη με προκαταρκτικές κατηγορίες για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Την ανακοίνωση έκανε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, δεν θα είναι υποψήφια η Εύα Καϊλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, για την υπόθεση της, είπε ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, όπου το νούμερο 2 της ανάκρισης λέει ότι οι κατηγορίες που αποδίδει ο βασικός ύποπτος, ο Παντσέρι, σε βάρος της Εύας Καϊλή είναι ψεύτικες. Καταρρέει όλη η κατηγορία και για αυτό έχουν πει στην Καϊλή να μην μιλά στα ΜΜΕ. Τα νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι αυτή η υπόθεση δεν ήταν όπως φαινόταν. Γιατί αν ήταν μόνο κάποια χρήματα που βρέθηκαν, η δίκη θα είχε γίνει εδώ και μήνες».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ισχυρή γεωπολιτική σύγκρουση σε αυτή την υπόθεση. Πληρώνει η Εύα Καϊλή την κόντρα που έχουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με το Κατάρ. Να ξέρουν οι συμπολίτες μας ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα».

Βέβαια, την προηγούμενη Τρίτη (6/2) το Ευρωπαϊκό Κινοβούλιο ήρε την ασυλία που είχε η Εύα Καϊλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button