Τρόπος Ζωής

Στίγκας για ομόφυλα ζευγάρια: Βλέπει… παγκόσμια παιδεραστία

Την έντονη αντίθεση των «Σπαρτιατών» στο νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια.

«Με το σημερινό νομοσχέδιο βάζουμε ταφόπλακα στη γνήσια ελληνική οικογένεια και ανοίγουμε την κερκόπορτα της εισαγωγής παιδιών με τεκνοθεσία και παρένθετη μητέρα από το εξωτερικό. Για τους ‘Σπαρτιάτες’ αυτό είναι ανεπίτρεπτο και θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να ανατραπεί και να μην περάσει στην ελληνική οικογένεια», τόνισε, ενώ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι μια ημέρα ευθύνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η ώρα που θα ξεχωρίσουμε ποιοι είναι στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας, της Ορθοδοξίας και της πατρίδας. Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να γίνουμε νομοθέτες του παραλόγου, συζητώντας για έναν νόμο που αποτελεί ύβρη κατά του υπέρτατου νομοθέτη του σύμπαντος κόσμου. Τολμάτε και μιλάτε υποκριτικά για προώθηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης και για «καταπολέμηση των διακρίσεων», όταν η ίδια η φύση δεν έχει παραχωρήσει σε όλους τις ίδιες έμψυχες δυνατότητες. Γνωρίζει, δηλαδή, ο κοινός νομοθέτης περισσότερα απ’ όσα η φύση που με τόση σοφία δημιούργησε”;

Σχετικά με την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα σημείωσε ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών”: Για ισότητα δικαιωμάτων, όμως, μπορεί να γίνει λόγος μόνο όταν έχουμε ως πυξίδα μας το θέλημα του Δημιουργού του ανθρώπου και κατά συνέπεια όταν εμφανιζόμαστε με την φύση μας και τον προορισμό μας. Δύο άνθρωποι που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, γιατί είναι του ίδιου φύλου, δεν είναι λογικό να θέλουν να κάνουν και να γίνουν ότι ακριβώς δύο άνθρωποι διαφορετικού φύλου. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι ευρωπαϊστές που θέλουν, στο όνομα δήθεν της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να φέρουν ξενικά ήθη, μιλώντας κάτω από το προσωπείο της δήθεν «ισότητας στον πολιτικό γάμο».

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Στίγκας ισχυρίστηκε ότι “η κυβέρνηση σπεύδει να υπακούσει στα κελεύσματα των υπερεθνικών οργάνων των Βρυξελλών και περιφρονεί την αληθή βούληση του ελληνικού λαού προκαταβάλλοντας την απόφαση όλων των βουλευτών. Προσπαθείτε, προσέθεσε, να καλοπιάσετε τις Βρυξέλλες, δεν μπορείτε ωστόσο να αγνοήσετε τα άλλα σημεία του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 7ης Φεβρουαρίου που σας καταδικάζει και εγκαλεί την κυβέρνηση κατά τρόπο όχι μόνον προσβλητικό για εθνική κυβέρνηση, αλλά και με απίστευτες εκφράσεις”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδική αναφορά έκανε ο πρόεδρος του κόμματος “στην αναγκαία ενότητα του έθνους, όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων”, ενώ σημείωσε: “Με αυτό το νομοσχέδιο έρχεστε τώρα να τη ναρκοθετήσετε ψηφίζοντας αυτό το επαίσχυντο και βλάσφημο νομοσχέδιο, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε δεινή θέση όταν θα συνειδητοποιήσετε σε τι κατάντημα θα έχετε φέρει την Ελλάδα. Δεν νομίζω ότι θα είστε υπερήφανοι ούτε, βεβαίως, πιστεύετε ότι θα σας ραίνουν με δάφνες για το «κατόρθωμά» σας. Θα λογοδοτήσετε κύριοι, στα παιδιά σας, στην κοινωνία, στη συνείδηση του ελληνικού λαού και θα καταγραφείτε στην ιστορία ως οι καταπατητές των πανανθρώπινων αξιών”.

Όσον αφορά στο θέμα της παρένθετης μητρότητας, υπογράμμισε: «Για εμάς η παρένθετη μητρότητα που είναι το επόμενο βήμα, συνιστά προσβολή της αξιοπρέπειας των γυναικών. Δεν δεχόμαστε την ευρωπαϊκή πρόταση για να αλλάξει η ελληνική νομοθεσία και νομολογία και να προσαρμοστεί στις ξενοκίνητες Μ.Κ.Ο. Ούτε δεχόμαστε την αναγνώριση των Ελλήνων γονέων του ίδιου φύλου, που έχουν καταφύγει σε παρένθετη μητρότητα στο εξωτερικό. Και αυτό γιατί σήμερα υπάρχει ένας αριθμός ευρωπαϊκών ομοφυλόφιλων ζευγαριών που καταφεύγουν σε παρένθετες εγκυμοσύνες και η αναγνώρισή τους θα ξεπερνούσε την οποιαδήποτε εθνική απαγόρευση. Αυτό, εξάλλου, υποστηρίζουν και έγκριτοι Ευρωπαίοι νομικοί. Σχετικά με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για το πιστοποιητικό γονικής σχέσης, το επικίνδυνο είναι ότι ανοίγει τον δρόμο για τη γενικευμένη αναγνώριση της “εμπορικής” παρένθετης μητρότητας, με χρηματικό αντάλλαγμα κι όχι ως αλτρουιστική πράξη. Αυτό αναπόφευκτα θα οδηγήσει στην εμπορευματοποίηση του σώματος, που είναι πολύ συχνά τραυματική για την παρένθετη μητέρα».

Τέλος, ο κ. Στίγκας υποστήριξε ότι «εάν περάσει αυτό το νοσηρό νομοσχέδιο θα ανοίξουν και για την Ελλάδα οι πύλες της κολάσεως και της διαστροφής».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button