Επικαιρότητα

Κόλλησαν στο «Χ» Ερμιονίδα και ΑΟ Πυλίου! – Galaksias.com

Την ισοπαλία χωρίς τέρματα και ένα πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο ΑΟ Πυλίου από την ΑΕ Ερμιονίδας για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής του 3ου Ομίλου. Πλέον έχει 20 βαθμούς και πρέπει να επικρατήσει στα επόμενα δυο εντός έδρα παιχνίδια με τον Παναιγιάλειο και την ΑΕ Μυκόνου στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές συγκινήσεις να προσφέρει στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή για τους «Βυσσινί» ήταν το σουτ του Μεντή που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 34′ ο Εσαλέ έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Πονηρού. Στην επανάληψη η ομάδα του Χατζησεβαστού απείλησε ξανά με τον Εσαλέ και τον Δρόσο ωστόσο τα σουτ που επιχείρησαν κατέληξαν άουτ. Η Ερμιονίδα προσπάθησε κυρίως με στημένες φάσεις να γίνει απειλητική χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορώνιας με βοηθούς τους Γκούβα και Τσέλιο.

Α.Ε Ερμιονίδας : Παναγιώτης Διλμπέρης: Πονηρός, Μαγκαφίνης, Βιρβίλης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Οικονομίκος, Σκρίντα, Ψύχας, Τάσιος

Α.Ο Πυλίου : Στέφανος Χατζησεβαστός: Καζέλης, Συντιχάκης, Τζανουλίνος, Μπριλάκης, Εσαλέ (80′ Καρακούσης), Μπρέμπος, Δρόσος, Λάντζιος (62′ Bουκομάνοβιτς), Τσιτσεκίδης, Μεντής, Χατζηνικολάου (90′ Παπαναστασίου).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button