Επικαιρότητα

« Είχαν έργο να επιτελέσουν!» – Galaksias.com

Έντονα παράπονα έχει η ομάδα της Ρόδου από την διαιτητική τριάδα της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕ Μυκόνου για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και βάση ευκαιριών τους αδικεί το 0-0. Παράλληλα διαμαρτύρονται για παράβαση πέναλτι στον Δούμτση στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η ανακοίνωση της Ρόδου:

« Είχαν έργο να επιτελέσουν! Να θυμόμαστε το ονοματάκι του διαιτητή! Θα το θυμόμαστε γιατί είναι και δισύλλαβο.

Αυτή λοιπόν η τριάδα είχε έργο να κάνει και δεν ήθελε …κάμερες. Αυτή η αναζήτηση και η επιτακτική ζήτηση της άδειας τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα μας υποψίασε αλλά δεν περιμέναμε πως ο κ. Σπήλιος δεν ήθελε κάμερες για να μην υπάρχουν αποδείξεις. Έπεσαν έξω όμως…

Το καταφανέστατο πέναλτυ στον Δούμτση σίγουρα θα ανέτρεπε τα σχέδια και τις ορέξεις αυτής της τριάδας που ήρθε στην Ρόδο με αποστολή. Βέβαια τα άλλα αποτελέσματα μας δίνουν την ελπίδα πως οι Σπήλιος,Κουκόπουλος και Τζανής δεν μας έβγαλαν από τον στόχο.

Ας το πάρουν το μήνυμα και αυτοί και οι άλλοι που κρύβονται πίσω τους και προπαντός αυτοί που καθοδηγούν το πρωτάθλημα μετατρέποντας το, σε ζούγκλα!

ΥΓ. Ο ανεκδιήγητος σημερινός διαιτητής έδωσε 5 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά όταν είδε πως οι ευκαιρίες της Ρόδου στο τέλος του αγώνα ήταν πολλές, προτίμησε να σφυρίξει σε τρία λεπτά, πιθανώς γιατί βιαζόταν να μην χάσει το …φαγητό!

ΥΓ2. Λόγω της καθαρότητας της ομάδας μας, πάντοτε, δηλώνουμε ξεκάθαρα: Σε επόμενη τέτοια διαιτησία, θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα, θα πάμε να ενταχθούμε σε άλλη χώρα και σε τίμια πρωταθλήματα!»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button