ΕνημέρωσηΠολιτική

Ισόπαλοι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές – Galaksias Portal News

Ισόπαλοι εμφανίζονται το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία MRB για το OPEN. Το προβάδισμα της διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, ενώ η Ελληνική Λύση εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη να ξεπερνά το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB, στην πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 27,1% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με 9,1%. Η Ελληνική Λύση εμφανίζεται στην τέταρτη θέση με 7,1% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 7%. Η Πλεύση Ελευθερίας καταγράφεται στο 3%, η Νίκη στο 2,8%, οι Σπαρτιάτες στο 2,1%, το ΜέΡΑ25 στο 2,1% και η Νέα Αριστερά στο 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 25%.

Στο όριο του στατιστικού λάθους καταγράφεται η διαφορά μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές. Στην πρόθεση ψήφου της έρευνας, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει 29,1%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 10,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,5%. Το ΚΚΕ καταγράφει 7%, η Ελληνική Λύση 6,4%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3%, η Νίκη στο 2,7%, οι Σπαρτιάτες στο 2,5%, η Νέα Αριστερά στο 2%, το ΜέΡΑ25 στο 1,9% και η αδιευκρίνιστη ψήφος στο 22%.

Στην εκτίμηση ψήφου, τα αντίστοιχα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 37,3%, το ΠΑΣΟΚ στο 13,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 13,5%, το ΚΚΕ στο 9%, η Ελληνική Λύση στο 8,2%, η Πλεύση στο 3,8%, η Νίκη στο 3,5%.

 

To άρθρο Δημοσκόπηση MRB: Ισόπαλοι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button