Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους 5χρονη -Συνελήφθη ο πα-τέρας της για σεξουαλική κακοποίηση

Πώς οι γιατροί ανακάλυψαν τι είχε συμβεί – Άμεση η αντίδραση του νοσοκομείου

Φρίκη προκαλεί η αναφορά ενός κοριτσιού, μόλις 5 ετών, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της.

Η αρρωστημένη δράση του εν λόγω άνδρα αποκαλύφθηκε χθες Σάββατο (13/04), όταν το κοριτσάκι παραπονέθηκε στη μητέρα του για φρικτού6ς πόνους που είχε στην περιοχή του πρωκτού, με αποτέλεσμα να πάνε να εξεταστεί από τους γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».

Άμεση η αντίδραση του νοσοκομείου – Πώς έσωσαν το κοριτσάκι
Οι γιατροί στην προσπάθειά τους να καταλάβουν από πού προέρχονταν οι πόνοι έκαναν ερωτήσεις στο κοριτσάκι. Τότε ήταν που η 5χρονη τους αποκάλυψε ότι το βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της.

Ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, έλαβαν DNA από το παιδί και το υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση

Οι γιατροί, σοκαρισμένοι από αυτά τα άκουσαν από το στόμα του μικρού παιδιού, έδρασαν αστραπιαία ενεργοποιώμντας από το νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και έλαβαν ενημέρωση για το περιστατικό αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης «100» και ακολούθως η Υ.Π.Α., η οποία επιλήφθηκε και της προανάκρισης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Άμεσα παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών-συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου εντός του «Τζάνειου» Νοσοκομείου, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το εσώρουχο που φορούσε.

Συνελήφθη ο πατέρας
Ο πατέρας του 5χρονου κοριτσιού προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Υ.Π.Α, όπου και συνελήφθη βραδινές ώρες του Σαββάτου. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Πειραιά ενημερώθηκε για το σύνολο του προανακριτικού υλικού, ενώ το πρωί της Κυριακής ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button