ΑθλητικάΕνημέρωση

Προς αναβολή η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League λόγω εθνικής Ελλάδας

Τα πλέι οφ της Super League θα σταματήσουν για λίγες μέρες, προκειμένου η Εθνική Ελλάδας να δουλέψει με ηρεμία για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Euro 2024.

Την Τετάρτη (6/3) η Superleague θα συνεδριάσει για το αίτημα της ΕΠΟ, για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ώστε ο Γκουστάβο Πογέτ να έχει τους διεθνείς παίκτες των ελληνικών ομάδων νωρίτερα, ενόψει του “τελικού” με το Καζακστάν για τα μπαράζ του Nations League.

Η γαλανόλευκη δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της τα τελευταία χρονιά, διεκδικώντας την πρόκριση στο Euro 2024 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας διαθέσιμους από νωρίς, προκειμένου να δουλέψει μαζί τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το αίτημα αναβολής θα εξεταστεί από τη Super League, με τις ομάδες να καλούνται να αποφασίσουν για το αν θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Όπως όλα δείχνουν, η αγωνιστική θα αναβληθεί.

Έτσι, το διήμερο 16-17 Μαρτίου δεν θα υπάρχει πιθανότατα δράση στα πλέι οφ, σε αντίθεση λογικά με τα πλέι άουτ που θα διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια.

 

To άρθρο Προς αναβολή η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League λόγω εθνικής Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button