Κόσμος

Στο Κίεβο η Σάνα Μάριν: Οι ρωσικές ενέργειες στην Ουκρανία αποτελούν «σημείο καμπής»

Στην Ουκρανία ταξίδεψε σήμερα, Πέμπτη, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν, όπου επισκέφτηκε τις πόλεις Ιρπίν και Μπούτσα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας. Όπως δήλωσε, οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία ήταν ένα σημείο καμπής για τον κόσμο και οι σχέσεις με τη Μόσχα δεν μπορούν να επιστρέψουν στο σημείο που ήταν πριν από την εισβολή της.

«Εμείς, η Φινλανδία, υποστηρίζουμε όλες τις ενέργειες του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για να εξετάσει αυτά τα εγκλήματα, να συλλέξει στοιχεία για μελλοντικές διαδικασίες και να καταδικάσει τη Ρωσία», είπε η Μάριν.

«Αυτό που συνέβη, αυτό που έκανε η Ρωσία είναι ένα σημείο καμπής για ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικογένεια και για ολόκληρο τον κόσμο. Βλέπουμε ότι η παλιά ρύθμιση έχει καταστραφεί και δεν υπάρχει επιστροφή στην προηγούμενη σχέση», τόνισε μέσω διερμηνέα.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger