ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η Toyota Hellas υποστηρίζει το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για το Παρίσι 2024 με τον πιο βιώσιμο στόλο της

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Τα σύννεφα δεν επέτρεψαν στο Ιερό Φως να γεννηθεί από το κάτοπτρο και χρησιμοποιήθηκε η Φλόγα από την Επίσημη Πρόβα. Η Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά, τη μεταλαμπάδευσε στον πρώτο Λαμπαδηδρόμο, τον Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, στέλνοντας τα μηνύματα της ειρήνης, της φιλίας και της αλληλεγγύης σε όλη την οικουμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι για την πόλη του Φωτός ξεκίνησε. Η TOYOTA Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στους Αγώνες του 2024. Μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας οχημάτων και λύσεων μετακίνησης, η Toyota συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας και στην ενίσχυση του πνεύματος των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι της Ολυμπιακής φλόγας, με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, διασχίζοντας 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων. Αυτή η ιστορική διαδρομή, οργανωμένη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα διαρκέσει 11 ημέρες και θα ολοκληρωθεί με την Παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο στις 26 Απριλίου.

Η Toyota είναι ο επίσημος συνεργάτης μετακίνησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «Παρίσι 2024». Η Toyota Hellas παρέδωσε πρόσφατα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή 13 νέα εξηλεκτρισμένα οχήματα τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με την πολυτεχνολογική προσέγγισή της για την επίτευξη της ανθρακικής ουδετερότητας με στόχο να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των αθλητών και των μελών της Επιτροπής καθ’ όλη την πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας μέχρι την παράδοσή της προς τον επόμενο σταθμό, στο ταξίδι της για το Παρίσι 2024.

Μεταξύ των οχημάτων του στόλου διακρίνεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Toyota, το bZ4X που θα λάβει μέρος στην πιο απαιτητική διαδρομή των 5.202 χλμ, διανύοντας όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά το νέο Prius PHEV, και το δυναμικό Toyota C-HR, ενώ η λαμπαδηδρομία θα ολοκληρωθεί με το φουτουριστικό πρωτότυπο Toyota LQ που θα συνοδεύσει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Καλλιμάρμαρο.

Παράλληλα, η TOYOTA Hellas, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της φλόγας στο Καλλιμάρμαρο αναμένεται να παρουσιάσει μία σειρά από λύσεις κινητικότητας που θα πρωταγωνιστήσουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», προσφέροντας ασφαλή και με μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο μετακίνηση σε αθλητές, μέλη της επιτροπής, προσωπικό και εθελοντές. Συγκεκριμένα, υποστηρίζοντας την «Κινητικότητα για Όλους» και μη θέλοντας να μείνει κανένας πίσω, προσφέρει τα  αμιγώς ηλεκτρικά τρίτροχα C-WALK, ως την πιο σύγχρονη λύση μετακίνησης, φιλική προς το περιβάλλον και ιδανική για να εξυπηρετήσει άτομα με κινητικά προβλήματα. Επίσης, παρέχει τα E-PULLER, που έχουν την ιδιότητα να μετατρέπουν ένα κλασικό αναπηρικό αμαξίδιο σε μια λύση κινητικότητας με μπαταρία που χαρίζει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Η TOYOTA Hellas ως ο πρώτος εταίρος μετακίνησης και Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων ενθαρρύνει τη δημιουργία ειρηνικών κοινωνιών χωρίς διακρίσεις, μέσω του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται για την ανάπτυξη μίας αειφόρου κοινωνίας, προωθώντας το δικαίωμα όλων στη μετακίνηση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button