Επικαιρότητα

«Η διοίκηση, οι παίκτες και η κερκίδα του Διαγόρα πρέπει να γίνουν ένα» – Galaksias.com

Ο βοηθός προπονητή του Παναιγιάλειου Περικλής Παπαποστόλου, και πρώην παίκτης του Διαγόρα σχολίασε την μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έπαιξε την σεζόν 2007 – 2008 στον Γηραιό, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Εθνική. Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό, στον Ναυπακτιακό Αστέρα, και την Παναχαϊκή. Οι δηλώσεις :

– Πως βλέπετε φέτος τον Παναιγιάλειο ; Και ποιος ήταν ο αρχικός στόχος της ομάδας ;

– « Φέτος έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι μεγάλο και έχουμε καλές ομάδες στον όμιλο μας, όπως είναι η Ρόδος, η Κόρινθος, ο Παναργειακός αλλά και την έκπληξη με την Θύελλα Ραφήνας. Ο αρχικός μας στόχος ήταν να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γινόταν, σε μεγάλο ποσοστό το έχουμε πετύχει αλλά είμαστε μια μεγάλη ομάδα με 97 χρόνια ιστορία και κοιτάμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!»

– Την Κυριακή (03/03) αντιμετωπίσατε τον ΑΕΡΑ από τον οποίο και ηττηθήκατε με 3-1, πως το σχολιάσατε από τον πάγκο με τον κ. Μανουρά ;

– « Το παιχνίδι το ελέγχαμε στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά μετά το γκολ και την κόκκινη που δεχθήκαμε χάσαμε την συνοχή μας και το ματς έληξε αρνητικά για εμάς. Αυτό όμως δεν μας αφήνει αδιάφορους και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε! Τα παιδιά πείσμωσαν περισσότερο και η προσπάθεια μας θα συνεχίσει μέχρι το τέλος!»

Το πέρασμα του από τον Γηραιό μπορεί να ήταν μικρό, διότι έμεινε μονό την σεζόν 2007 – 2008, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Β’.

– Ποια είναι η γνώμη σας για την μέχρι τώρα πορεία του Διαγόρα στο πρωτάθλημα; Την είδατε για λίγο την ομάδα, τι πιστεύτε ότι φταίει και πρέπει να αλλάξει ;

– « Ο Διαγόρας ξεκίνησε καλά, στην πορεία δεν ξέρω τι έγινε.. Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο θεωρώ ότι τα μπερδέματα γίνονται από τις διοικήσεις, όταν είναι ισχυρή και οργανωμένη το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί σωστά. Όταν ήμουν εδώ με τον Χρυσοχοΐδη και τον Μαίο Καμπουράκη είχαμε ισχυρή διοίκηση και για αυτό εκείνη την χρονιά ανεβήκαμε στην Β’ Εθνική. Φέτος δεν ξέρω πως είναι αλλά από αυτά που βλέπω και καταλαβαίνω πρέπει η διοίκηση, οι παίκτες και η κερκίδα να γίνουν ένα! Έτσι είμαστε και εμείς στον Παναιγιάλειο, αυτό πρέπει να κάνει και ο Διαγόρας! Βέβαια αν δεν είσαι μέσα στην ομάδα δεν ξέρεις τι γίνεται.. Ο Διαγόρας όμως έχει καλή ομάδα απλά είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα αλλά πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του!»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button