ΑθλητικάΕνημέρωση

«Σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ» – Galaksias Portal News

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, με τον προπονητή της ΑΕΚ να αναφέρει πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Ένωση και δεν σκέφτεται καμία άλλη ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ΑΕΚ και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Αργεντινό τεχνικό μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του να επιβεβαιώνει τα παραπάνω για μια ακόμη φορά.

Ο 50χρονος τεχνικός υπογράμμισε ότι σκέφτεται αποκλειστικά την ΑΕΚ και την δουλειά του στην χώρα μας, για την οποία ανέφερε ότι έχει αρκετές ομοιότητες με την Αργεντινή.

Τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα

 Για την φιλοσοφία του στην ομάδα

«Αλλάζουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση, δοκιμάζουμε αλλά η κεντρική ιδέα είναι μια, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές».

Για το αν ονειρεύεται να επιστρέψει στη Ρίβερ ως προπονητής ανέφερε:

«Σκέφτομαι να επιστρέψω σαν οπαδός, στην κερκίδα με την οικογένεια μου. Είμαι οπαδός της Ρίβερ και σκέφτομαι μόνο να είμαι στην κερκίδα. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου δεν σκέφτομαι άλλες ομάδες. Οπότε στη Ρίβερ το σκέφτομαι μόνο ως οπαδός».

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν πέρασε δύσκολα στη Ρίβερ και αν αυτό τον κάνει να μην σκέφτεται την επιστροφή:

«Έχω στην καρδιά μου τη Ρίβερ αλλά και τη Μπάνφιλντ. Προσωπικά ζω προσπαθώντας να είμαι ευτυχισμένος. Αν κάπου νιώσω άσχημα τότε φεύγω».

Για την Ελλάδα είπε:

«Στην Ελλάδα αγαπούν την Αργεντινή. Οι Έλληνες μοιάζουν πολύ με τους Αργεντίνους. Η Αθήνα είναι τεράστια, έχει τον μισό κόσμο όλη της χώρας. Είναι μια χώρα που πέρασε μια κρίση και τώρα ανεβαίνει. Έχει εκπληκτική ιστορία, φανταστικά μέρη και πάρα πολύ τουρισμό. Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια.

Είναι πολύ θετικό που οι περισσότεροι μιλούν αγγλικά γιατί τα ελληνικά είναι πολύ δύσκολα. Ο κόσμος εδώ θέλει να σε βοηθήσει. Είναι μια χώρα σχετικά ασφαλής. Δεν σε σκοτώνουν για ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά υπάρχει εγκληματικότητα».

Για το γεγονός ότι τα παιχνίδια γίνονται κεκλεισμένων είπε:

«Σκότωσαν έναν αστυνομικό σε αγώνα βόλεϊ και γι’ αυτό δεν υπάρχει κόσμος στους αγώνες. Εδώ ζουν με πολύ πάθος το ποδόσφαιρο. Μοιάζει με τη Νότια Αμερική. Είναι περισσότερο από την Ιταλία το πάθος στην Ελλάδα».

To άρθρο Αλμέιδα: «Σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button