ΑθλητικάΕνημέρωση

«Πάτησε» στην εξάδα της Basket League και περιμένει – Galaksias Portal News

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε δύσκολα εντός έδρας του Αμαρουσίου (85-82) και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Καρδίτσα – ΠΑΟΚ, για να μάθει εάν θα τερματίσει έκτος στην κανονική διάρκεια της Basket League, ενόψει του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος! Αναμονή και για την ΑΕΚ

Ο Κολοσσός έβαλε τις βάσεις της επικράτησης του από το πρώτο δεκάλεπτο (21-2 λίγο μετά το 7’) νίκησε στην Ρόδο το Μαρούσι (89-85) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League και περιμένει νίκη της Καρδίτσας επί του ΠΑΟΚ για να τερματίσει στην έκτη θέση και να προκριθεί στο Top 6 της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή, ο Κολοσσός ανέβηκε στο 9-13 και θέλει ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Καρδίτσας (20:15), έτσι ώστε να τερματίσει έκτος. Αν οι Θεσσαλονικείς πάρουν τη νίκη, τότε στην έκτη θέση θα βρεθεί η ΑΕΚ, υπερτερώντας στην τριπλή ισοβαθμία. Από την άλλη, η ομάδα του Βετούλα έπεσε στο 7-15 και βρίσκεται στην 10η θέση.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Γκάουντλοκ (21π), Σίτου (19π, 9ριμπ) και Πόλεϊ (12π), ενώ για Μαρούσι ξεχώρισαν Μπρίσκο και Νικολαΐδης, οι οποίοι πέτυχαν από 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-7, 44-29, 68-52, 89-85

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button