Τρόπος Ζωής

Η αποκάλυψη για την παραλίγο αναπηρία και την επανασύνδεση με τον Κρις Χάμπερτ – Galaksias Portal News

«Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω», αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μίλησε και την κρίση στη σχέση με τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, Αννίτα Ναθαναήλ, και αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και για το reset που έκαναν με τον Κρις Χάμπερτ στον γάμο τους.

«Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Από ένα θεωρητικά μικρό χειρουργείο που μπήκα να κάνω, έγινε μια σοβαρή επέμβαση χωρίς να το γνωρίζω, έγινε και ένα σοβαρό ιατρικό λάθος. Κόντεψα να μείνω ανάπηρη. Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω. Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Έχω συνέλθει σε ένα βαθμό, παίρνω πάλι σιγά σιγά τη ζωή μου πίσω, στον βαθμό που μπορώ βέβαια», ανέφερε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

Για τον γάμο της με τον Κρις Χάμπερτ, η Αννίτα Ναθαναήλ εξομολογήθηκε:

«Ο Κρις είναι πραγματικά ο άνθρωπος που με στηρίζει από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Αυτή η περιπέτεια που πέρασα ήταν αυτή που μας έφερε πιο κοντά. Είχαμε περάσει μια φάση, μετά από 24 χρόνια, που πραγματικά είχαμε χάσει λίγο τους παράλληλους δρόμους μας. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων γιατί δε ξέρω αν θα το είχε ξεπεράσει, όπως το ξεπέρασα, αυτό το τεράστιο σοκ που πέρασα, εάν δεν ήταν ο Κρις.

Κάναμε ένα reset στη σχέση μας και είδαμε ότι τα σημαντικά για εμάς, είναι η αγάπη μας για την οικογένεια, τα παιδιά μας. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι μετά από 24χρόνια, θέλουμε άλλα πράγματα. Όμως, δεχόμαστε ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ένας κοινός στόχος».

«Κρίση ηλικίας έπαθα στην κλιμακτήριο, τώρα έχει περάσει μια πενταετία από τότε, οπότε τα χω ξεπεράσει αυτά. Ισχύει ότι υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στις γυναίκες. Παρόλο που για μένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω, αυτός ο ρατσισμός υπάρχει. Βλέπω, πως κάποια πράγματα σε εμάς τις γυναίκες αλλάζουν, διαφοροποιούνται», κατέληξε η Αννίτα Ναθαναήλ.

 

Να θυμίσουμε πως έναν χρόνο πριν στην ίδια εκπομπή, η Αννίτα Ναθαναήλ είχε αποκαλύψει:

«Γενικά είμαι πάρα πολύ μόνη. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα κάθε μέρα και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές…».

To άρθρο Αννίτα Ναθαναήλ: Η αποκάλυψη για την παραλίγο αναπηρία και την επανασύνδεση με τον Κρις Χάμπερτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button