Επικαιρότητα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η 6η ΥΠΕ – Galaksias.com

Σε ζεστή, εορταστική, ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Ιανουαρίου 2024, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Την πίτα ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Σωτηρόπουλος ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσοστόμου και ο π. Νικόλαος Γουρδούπης ο οποίος ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ευχήθηκε υγεία, αντοχή και προκοπή, σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο, συγχαίροντας και ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εργαζόμενους, για την προσφορά τους και τη συνεργασία στον καθημερινό αγώνα που δίνουν από κοινού με τη Διοίκηση. “Δεν είμαστε μόνο μία υπηρεσία που λειτουργεί αποτελεσματικά με άψογη συνεργασία, αλλά είμαστε και μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε εδώ για εσάς, ό,τι κι αν χρειαστείτε”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Εν συνεχεία ο κ. Καρβέλης έκοψε την πίτα μαζί με τους υποδιοικητές της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Νικόπουλο και Παναγιώτη Μάλλιο που με τη σειρά τους ευχήθηκαν στους εργαζόμενους υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά. Παρών στη μικρή μας εκδήλωση και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τους τυχερούς της πίτας να τους φιλοξενήσει στην Ηγουμενίτσα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φλουριά στην βασιλόπιτα του 2024 φέτος ήταν πέντε. Οι τυχεροί πήραν τρεις μέρες άδεια από τον Διοικητή ο οποίος έδωσε και από ένα ρεπό σε όλους τους άλλους εργαζόμενους.

Οι τυχεροί φέτος ήταν οι:
Αντωνία Σφυρή (Γραφείο Διοικητή)
Δέσποινα Αυγερίδη (Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης)
Αγγελική Παναγοπούλου (Οικονομικό)
Παναγιώτα Σκλαβάκη (Διεύθυνση Προσωπικού)
Ελένη Φλώρου (Πληροφορική)

Ακολούθως όλοι μαζί απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί στο ισόγειο του κτιρίου, ανταλλάσσοντας ευχές, χαμόγελα και αγκαλιές, μακριά για λίγο από τις καθημερινές υποχρεώσεις πίσω από τα γραφεία τους.

«Μία η ευχή από όλους μας: ΥΓΕΙΑ. Και του χρόνου!», αναφέρει η 6η ΥΠΕ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button