ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή στην ΚΑΕ ΑΕΚ – Galaksias Portal News

Μία ημέρα μετά την τιμωρία της ΚΑΕ ΑΕΚ με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) λόγω ρίψης αντικειμένου στο παρκέ του Ολυμπιακού κλειστού των Άνω Λιοσίων, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Πρόστιμο ύψους 800 ευρώ καλείται να καταβάλει η ΚΑΕ Άρης για υβριστικά συνθήματα και για ρίψη αντικειμένων στο ματς με τον ΠΑΟΚ, για την 18η αγωνιστική της Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το ποσό των 500 ευρώ θα καταβάλει ο Απόλλων Πατρών για υβριστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον συμπολίτη Προμηθέα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«AEK

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  1. Eπιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ,

β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 12-2-24 και

  1. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

ΑΡΗΣ

  1. Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) χρηματικό πρόστιμο ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο ύψους τριακοσίων (300,00) ευρώ για ρίψη ομάδας αντικειμένων, ήτοι συνολικά χρηματικό πρόστιμο ύψους οχτακοσίων (800,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-2-24 και
  2. Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) για έτερα δύο (2) παραπτώματα μη δυνάμενα να χαρακτηριστούν ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικά για το άθλημα και β) για παράβαση των διατάξεων για την απαγόρευση χρήσης πανό που υποκινούν βία που έλαβαν χώρα κατά τον ως άνω αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 1926 ΚΑΕ χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-2-24».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button