ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Μαξ Φερστάπεν ταχύτερος στα δοκιμαστικά της Σουζούκα – Galaksias Portal News

Ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά για το Ιαπωνικό Grand Prix, που είναι ο τέταρτος αγώνας από τους 24 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 και θα διεξαχθεί στην πίστα της Σουζούκα.

Δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από τον αγώνα της Μελβούρνης -την πρώτη μετά από δύο χρόνια- ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για το Grand Prix της Κυριακής στη Formula 1.

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, άφησε στην δεύτερη θέση τον Μεξικανό «ομόσταυλο» του, Σέρχιο Πέρες, ενώ ακολούθησε ο Ισπανός, Κάρλος Σάϊνθ (Ferrari), με διαφορά 181 και 213 χιλιοστών, αντίστοιχα.

Η Mercedes των Βρετανών, Τζορτζ Ράσελ και Λιούϊς Χάμιλτον, κατέλαβαν την τέταρτη και την πέμπτη θέση, μπροστά από την άλλη Ferrari του Μονεγάσκου, Σαρλ Λεκλέρκ, ενώ στην 7η θέση κατετάγη ο Ισπανός, Φερνάντο Αλόνσο (Aston Martin) και ακολούθησαν ο Αυστραλός, Οσκαρ Πιάστρι, ο «οικοδεσπότης», Γιούκι Τσουνόντα με Racing Bull και ο Βρετανός, Λάντο Νόρις με McLaren-Mercedes.

To άρθρο F1: Ο Μαξ Φερστάπεν ταχύτερος στα δοκιμαστικά της Σουζούκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button