ΑθλητικάΕνημέρωση

«Δεν μετράω τα γκολ, με θέλει κάποιες φορές» – Galaksias Portal News

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι “καυτός” τον τελευταίο καιρό για τον Ολυμπιακό και πέτυχε κρίσιμο γκολ και κόντρα στον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Super League 1, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 2-1.

Μετά τον αγώνα πάντως, ο ίδιος ο Ελ Κααμπί τόνισε ότι δεν μετράει τα γκολ του, αλλά και ότι κάποιες φορές έχει και την… τύχη με το μέρος του, θέλοντας να επισημάνει την ομαδική δουλειά που έχει φέρει πάλι τον Ολυμπιακό σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις της Super League 1.

Οι δηλώσεις του Ελ Κααμπί

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο για τη νίκη, δεν είναι εύκολο για μας να ξεκινάει έτσι ένα ματς, όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Με βοηθά πάντα η ομάδα, είναι μια συνολική προσπάθεια και η ομάδα με βοηθά να είμαι αποτελεσματικός. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Δεν φοβήθηκα μην χαθεί το γκολ, πίστεψα πολύ, έτρεξα, ντρίμπλαρα καλά και σκόραρα. Το γκολ με… θέλει μερικές φορές, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Δεν μετράω τα γκολ, δεν έχει σημασία ο αριθμός, μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει να νικά η ομάδα, όποιος κι ας βάζει τα γκολ και στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Ελ Κααμπί έχει 20 γκολ ήδη στη σεζόν με τον Ολυμπιακό.

 

To άρθρο Ολυμπιακός – Ελ Κααμπί: «Δεν μετράω τα γκολ, με θέλει κάποιες φορές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button