Επικαιρότητα

“Φωνάζει” για τη διαιτησία ο Κλεάνθης – Galaksias.com

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Καρδάμαινας (4 – 3) έχει ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Με ανακοίνβωση της η ομάδα του Παραδεισίου αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

“Αγαπητοί κύριοι,σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό στο παιχνίδι με αντίπαλο την Δόξα Καρδαμαινα στο νησί της Κω.Τον ίδιο εξευτελισμό βίωσε και το ποδόσφαιρο μας.Για άλλη μια φορά.

Για άλλη μια φορά τη φετινή χρονιά ο ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ έζησε την απόλυτη αδικία.Έχουμε φτάσει στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν γίνεται κύριοι ένα ματς που στο 25ο λεπτό να είναι στο 0-3 με καθολική υπεροχη μας,ο διαιτητής να κλείνει τα αυτιά του σε ύβρεις των ποδοσφαιριστων της Δόξας προς το πρόσωπό του,να κατοχυρώνει γκολ offside(που βλέπατε κ.Φραγκιαδακη?),να δίνει πέναλτι εις βάρος μας(αλήθεια τι είδες κ.Τζεβελεκιδη?),υπέρ μας φάουλ έξω από την περιοχή να δίνεται επιθετικό και στη συνέχεια της φάσης να δεχόμαστε γκολ. Μετά την ισοφάριση σε 3-3 ο ποδοσφαιριστης Χατζηφουντας Χρήστος χτυπάει εν ψυχρώ τον δικό μας ποδοσφαιριστη Σπύρο Βερβεσό και το διαιτητικό τρίο δεν είδε τπτ ξανα.Αν δεν ήσασταν στο γήπεδο δεν μπορείτε να αντιληφθειτε τι βίωσε η ομάδα μας σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ξέφυγαν των δυνατών μαρκαρισματων και με τακτικές παλαιών χρόνων χτυπούσαν εκτός φάσης ποδοσφαιριστές μας υπό την ανοχή του διαιτητή.

Πρέπει να μας πείτε ξεκάθαρα τι ποδόσφαιρο θέλετε?Τι ομάδες θέλετε στο πρωτάθλημα?Ομάδες με ήθος ή τραμπουκους?Οι Αφοί Χατζηφουντα, ο Κατση και ο Ατσαλακης θεωρούνται ανεπιθύμητοι στο χωριό μας και την ομάδα μας.Θα θέλαμε να μας πουν αν εμείς τους φιλοξενήσαμε έτσι.Εχει ο καιρός γυρίσματα όμως.

Τέλος,κύριοι υπεύθυνοι της Διαιτησίας κάνουμε τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια ,αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά, δεν είναι οι διαιτητές οι πρωταγωνιστές. Δώστε το να το καταλάβουν. Σεβαστείτε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστων μας και των προπονητων μας.

Υ.Γ. Σήμερα μας κλεψατε 3 πόντους που αξίζαμε.

Υ.Γ.1. Η καλύτερη ομάδα του κόσμου δεν έχει μέσο όρο 1 πέναλτι στους 2 αγώνες.. Τρομερό στατιστικό για την 《ξεχωριστή 》Δόξα”.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button