ΑθλητικάΕνημέρωση

Νίκη χαρακτήρα πριν τον Ολυμπιακό για το «τριφύλλι» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Βιλερμπάν 85-67 για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με το «τριφύλλι» να φτάνει τις 18 νίκες στην διοργάνωση και να δείχνει χαρακτήρα, μια αγωνιστική πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι αιωνίων.

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στην τέταρτη περίοδο, «καθάρισε» την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να κάνει το 18-10 στην διοργάνωση και να επιστρέφει στην 3η θέση της κατάταξης.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε τον Τζέριαν Γκραντ σε μεγάλο βράδυ, αφού σημείωσε 21 πόντους, ο Ματίας Λεσόρ ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστικός έχοντας 17 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μάριους Γκριγκόνις με 14.

Για τους Γάλλους ξεχώρισε ο Νάντο Ντε Κολό με 15 πόντους.

Με αυτή του τη νίκη ο Παναθηναϊκός βελτίωσε το ρεκόρ του στην Euroleague σε 18-10, με το «τριφύλλι» να έχει μπροστά του το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, ένα παιχνίδι που είναι πιθανό να κρίνει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 38-36, 59-50, 85-67

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 85-67: Νίκη χαρακτήρα πριν τον Ολυμπιακό για το «τριφύλλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button