ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Αντύπας είναι στα χάι του στο ΟΠΑΠ Game Time – Galaksias Portal News

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει ασταμάτητα «γκελάκια» αποδεικνύοντας πως εκτός από μεγάλος τραγουδιστής ξέρει και πολλά καντάρια μπάλα.

Λίγο πριν το ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη και την περιοδεία του στην Αμερική, ο απολαυστικός και γεμάτος εκπλήξεις Αντύπας, βρέθηκε στο στούντιο της αθλητικής εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απαντάει σε ερωτήσεις βασισμένες στις μεγάλες του επιτυχίες και εξηγεί τι φταίει και είναι «ανεβασμένος» τον τελευταίο καιρό, δείχνει τις μαγικές ικανότητες του στην μπάλα και κάνει τη Λίλα Κουντουριώτη να πιάσει το μικρόφωνο. «Οδηγεί και σκέφτεται» το Κύπελλο με τον αγαπημένο του Άρη, αποκαλύπτει γιατί «τον πιάνει τρέλα» με τον Μορόν ενώ απαντά και στο αιώνιο δίλλημα Γκάλης ή Γιαννάκης.

Ο Αντύπας δείχνει και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και αναλύει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:00). Σχολιάζει ακόμα τα άλλα σημαντικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και αναφέρει τι σκορ βλέπει στα ματς της Super League, Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (Κυριακή, 17:00), Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Σάββατο, 17:30) και ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (Σάββατο, 19:00), της Premier League, Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (Κυριακή, 16:00), της Bundesliga, Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (Σάββατο, 19:30) και της Serie Α, Ρόμα-Ίντερ (Σάββατο, 19:00). 

Δείτε το βίντεο:

 

To άρθρο Ο Αντύπας είναι στα χάι του στο ΟΠΑΠ Game Time δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button