Τρόπος Ζωής

Αθώος για την υπόθεση παράνομων τυχερών παιγνίων το 2021 – Galaksias Portal News

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κρίθηκε αθώος σχετικά με την υπόθεση με τυχερά παιχνίδια σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη όπου και συνελήφθη πριν 3 χρόνια.

Το 2021, εν μέσω του κορονοϊού ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη στην Κυψέλη. Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε οδηγηθεί τότε στο αυτόφωρο. Σήμερα (10.04.2024) με την ολοκλήρωση της δίκης ο ίδιος κρίθηκε αθώος.

«Μετά από πολλές αναβολές δικάστηκε σήμερα, χωρίς να δώσει το παρών ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Από τον νομικό ισχυρισμό αποδείχτηκε ότι ο τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση, καθώς είχε πάει στο σημείο να βρει φιλικό του πρόσωπο το οποίο αργότερα ήταν μέσα στους συλληφθέντες», ανέφερε η ρεπόρτερ Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Πρωινό».

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της δίκης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός και η κάμερα του ANT1 συνάντησαν στον δικηγόρο του τραγουδιστή: «Πρόκειται για μία υπόθεση την περίοδο του κορονοϊού για κάποια παραβίαση διατάξεων σχετικά με τυχερά παίγνια, θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν τυχερά παίγνια, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή ο εντολέας μου», είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Αθώος για την υπόθεση παράνομων τυχερών παιγνίων το 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button