Επικαιρότητα

27χρονος χτύπησε την έγκυο φίλη του και προκάλεσε διακοπή της κύησής της (vid) – Galaksias.com

Ο 27χρονος πήγε τη σύντροφό του στο σπίτι του, όπου την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη

Ένα αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στη Ζάκυνθο με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 27χρονο, που προκάλεσε την βίαιη διακοπή κύησης της 19χρονης φίλης του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το συμβάν έγινε πριν από δύο ημέρες, την προηγούμενη Τρίτη, όταν ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής, κάτοικος του νησιού, πήγε και πήρε από το σπίτι της τη 19χρονη Ζακυνθινή φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 27χρονος πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε τη 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Έπειτα από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

 

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button