Τρόπος Ζωής

Διεκδικεί Χρυσό Φοίνικα 45 χρόνια μετά με την ταινία «Megalopolis» – Galaksias Portal News

Μία νέα ταινία με τίτλο «Megalopolis» πρόκειται να κυκλοφορήσει με την υπογραφή του τεράστιου Φράνσις Φορντ Κόπολα, με την οποία θα διαγωνιστεί στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών διεκδικώντας Χρυσό Φοίνικα, 45 χρόνια μετά.

Ο γίγαντας του κινηματογράφου έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της επερχόμενης ταινίας  «Megalopolis». Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα επιδιώκει να αποκτήσει τον τρίτο Χρυσό Φοίνικα στην καριέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που διεξαχθεί από τις 14 ως τις 25 Μαΐου 2024.

Ο δημιουργός της σειράς ταινιών «Ο Νονός» απέκτησε τον πρώτο του Χρυσό Φοίνικα το 1974 με την ταινία «Η Συνομιλία» και τον δεύτερο το 1979 με την ταινία «Αποκάλυψη Τώρα».

Η ταινία «Megalopolis» είναι μια αμερικανική δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας, της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2023.

Το καστ της ταινίας αποτελείται από μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως οι Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Giancarlo Esposito, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Grace VanderWaal, Kathryn Hunter, Talia Shire και Dustin Hoffweene.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button