Τρόπος Ζωής

Συμφωνία για τη θεσμοθέτηση εκδήλωσης που θα τιμά τη συμβολή των Φιλίππων στην εξάπλωση του Χριστιανισμού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παραλαβή και παράδοση των δυο απινιδωτών τόσο από τον σύλλογο Θυάτειρα στα γραφεία της ΟΕΒΕΚ όσο και από τους προέδρους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας Θόδωρο Χατζηχρήστο και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων Ευγενίας Φιλόσογλου στο δημαρχείο, όπου ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης  και οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, συμφώνησαν με ενθουσιασμό για την έναρξη μιας συνεργασίας με τον σύλλογο Θυάτειρα για την θεσμοθέτηση μιας εκδήλωσης που θα τιμά την συμβολή αυτού του τόπου στην εξάπλωση του Χριστιανισμού στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο!

«Τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, η βοήθεια και η υποστήριξη προς τους συνανθρώπους μας είναι πολύτιμη κι ανεκτίμητη και προς αυτή την κατεύθυνση η Διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συνεχίσει να εργάζεται», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Καβάλας.

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger