Επικαιρότητα

«Πάμε να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη σοκολάτα» – Galaksias.com

Ο Δήμος Χαλκιδέων, για ακόμη μια χρονιά, συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και ανήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου 2024, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αγάπης και συμπερίληψης για όλα τα παιδιά, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Εύβοιας «Ο Ξένιος Ζευς», το Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ και με την ευγενική χορηγία της ΙΟΝ.

Η μεγαλύτερη σοκολάτα ξεκινά να δημιουργείται σε όλο το μήκος της παραλίας Χαλκίδας, από τις 09:30 το πρωί, μέσα από βιωματικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και τα ίδια τα παιδιά να εξασκούν δεξιότητες και να ανακαλύπτουν δημιουργικούς τρόπους ανάπτυξης, μέσω της αφής, της όσφρησης και της γεύσης.

Παράλληλα, φέρνουμε τα παιδιά, που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού, σε επαφή με τη μουσική και τον τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, ενθαρρύνοντας μια ομαδική και διασκεδαστική διαδικασία έκφρασης.

Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ και της μεγαλύτερης σοκολάτας και με αγάπη και στήριξη στα αυτιστικά άτομα και στις οικογένειές τους, να φωνάξουμε δυνατά «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ».

The post Δήμος Χαλκιδέων: «Πάμε να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη σοκολάτα» appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button