Τρόπος Ζωής

Πίσω στη δουλειά το κορίτσι που είπε την ατάκα «Scorpios είναι για σένα ΠΑΜ» – Την είχε απολύσει η ιδιοκτήτρια

Μετά το σάλο που προκάλεσε η είδηση πως το κορίτσι με τη viral ατάκα «Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ» στο Tiktok απολύθηκε, το ίντερνετ «τρελάθηκε» με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια του μπαρ να την επαναπροσλάβει. 

Δικαίωση για την εργαζόμενη του Scorpios Bar Μαρίνα Μπομπέτσι που απολύθηκε πριν μερικές μέρες, αφού η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα αποφάσισε να την πάρει πίσω στη δουλειά. Η viral ατάκα της Μπομπέτσι «Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ» που ειπώθηκε σε βίντεο στο Tiktok, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ανέδειξε το μπαρ με αποτέλεσμα να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών.

Η Σάσα Σταμάτη ανέβασε αποκλειστικά μέσω story στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την επιστροφή της κοπέλας στο Scorpios Bar.

«Αποκλειστικό. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις εκατέρωθεν δηλώσεις, η Μαρίνα ΠΑΜ τα ξαναβρήκε με την ιδιοκτήτρια του Scorpios Bar. Ήδη είναι εκεί και διασκεδάζουν», έγραψε στη λεζάντα η Σάσα Σταμάτη.

Και στον λογαριασμό του μπαρ στο Tiktok ανακοίνωσαν την επιστροφή της Μπομπέτσι.

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official

Η ιδιοκτήτρια είχε πει για την απόλυση της Μπομπέτσι: «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει». 

Ενώ η εργαζόμενη του μπαρ είχε αποκαλύψει: «Η Μαρία Ιορδάνοβα με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν “πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;”. Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια».

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Το Scorpios Bar έγινε viral μέσα σε λίγα 24ωρα μέσω της πλατφόρμας του Tiktok μετά την ατάκα της Μαρίνας «ΠΑΜ» και κόσμος από όλη την Αθήνα πηγαίνει στην Καλλιθέα για να το επισκεφτεί και να διασκεδάσει.

To άρθρο Πίσω στη δουλειά το κορίτσι που είπε την ατάκα «Scorpios είναι για σένα ΠΑΜ» – Την είχε απολύσει η ιδιοκτήτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button