ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Μάρκους Ράσφορντ για αντικαταστάτης του Κιλιάν Εμπαπέ – Galaksias Portal News

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζεται να πει το μεγάλο “αντίο” στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το κενό που θα αφήσει στην επιθετική γραμμή των πρωτευουσιάνων είναι μεγάλο, αλλά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως βλέπει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μάρκους Ράρφορντ.

Οι διαφαινόμενες αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να… βοηθήσουν στο να πάει ο Μάρκους Ράσφορντ στην Παρί Σεν Ζερμέν κι έτσι να καλυφθεί το “κενό” που θα αφήσει ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτετ αναμένεται να αλλάξει άμεσα καθώς θα φύγει ο Τζον Μέρτοου, και η διοίκηση έχει καταλήξει ήδη στον Νταν Ασγουορθ, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο στη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Manchester Evening News”, ο Ασγουορθ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι, αναφέροντας πως συνολικά 21 παίκτες βρίσκονται στη “μαύρη” λίστα του. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος φέρεται να θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “Daily Mirror”, η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αγγλο διεθνή επιθετικό το καλοκαίρι και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ για την Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε εμφανίζεται να έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του Ράσφορντ και προσφέρει στον διεθνή Άγγλο επιθετικό πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

To άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μάρκους Ράσφορντ για αντικαταστάτης του Κιλιάν Εμπαπέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button