Επικαιρότητα

Συνάντηση δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων για τις ελλείψεις σε προσωπικό

Συνάντηση με ζητούμενο την κάλυψη οργανικών θέσεων και την επίλυση προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής στα δικαστικά κτήρια, είχαν ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Δημ. Βερβεσός με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γιώργο Διαμάντη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας Γιώργο Ντερζή.

Σε ανακοινωσή της η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, ενόψει και της απεργιακής κινητοποίησης των δικαστικών υπαλλήλων την Τετάρτη, τονίζει ότι η ορθή και ταχεία απονομή της Δικαιοσύνης και η εύρυθμη λειτουργία των Δικαστηρίων και των Δικαστικών Υπηρεσιών αποτελούν βασικές προτεραιότητες για το δικηγορικό σώμα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η Ολομέλεια έχει, κατ’ επανάληψη, υποβάλει στους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Δικαστικές Αρχές) συγκεκριμένες προτάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που παρατηρούνται στη λειτουργία των Δικαστηρίων και των Δικαστικών εν γένει Υπηρεσιών και τα οποία επιδρούν αρνητικά τόσο στην απονομή της Δικαιοσύνης όσο και στην άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger