Επικαιρότητα

Συνάντηση Ζαούτη με τη διευθύντρια του ECDC:Επί τάπητος η πορεία της πανδημίας και τα επόμενα βήματα

Επίσκεψη στα γραφεία της κεντρικής υπηρεσίας του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε την Τρίτη, 1η Μαρτίου 2022, η Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), Dr Andrea Ammon.

Η Dr Ammon συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Καθηγητή Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ Θεοκλή Ζαούτη, παρουσία του Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Σωτήρη Τσιόδρα, του αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργου Παναγιωτακόπουλου άλλα και της Διεύθυνσης Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για Λοιμώδη Νοσήματα και συζήτησαν τις εξελίξεις για την πανδημία, τα επόμενα βήματα της μετά-Covid εποχής, όπως και για την ετοιμότητα και την απόκριση της Ευρώπης στις πανδημικές προκλήσεις στο μέλλον.

Η Dr Ammon ενημερώθηκε επίσης για το τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για Λοιμώδη Νοσήματα, τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού όπως και πιθανές μελλοντικές γέφυρες συνεργασίας με το ECDC.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger