ΕνημέρωσηΠολιτική

Γεωργιάδης και Βελόπουλος «σκοτώθηκαν» στην Βουλή – «Είσαι γλείφτης» – «Παρακαλούσες τον Σαμαρά να είσαι ευρωβουλευτής»

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος την Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Υγεία.

«Έκανες το ΕΣΥ σαν τα μούτρα σου» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος για να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης πως «εμένα μου αρέσουν τα μούτρα μου και τα φροντίζω όσο μπορώ».

Οι ατάκες «χόντρυναν» και ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για «γλείφτη του συστήματος», με τον Υπουργό Υγείας να του απαντά: «σε ξέρω εγώ πολύ καλά και πως παρακαλούσες να σε κατεβάσει ευρωβουλευτή της η ΝΔ το 2014 και επειδή δεν σε έκοψε έγινες αρχηγός». Η κόντρα πήγε ακόμα και στο ποιον προτιμά και καλεί ο ΣΚΑΙ…

Το κοινοβουλευτικό ροντέο… με φόντο τις ευρωεκλογές ήταν γεμάτο και από προσωπικούς χαρακτηρισμούς του τύπου «Κυριάκο Βελόπουλε, είσαι το ίδιο φαιδρός και λαϊκιστής όσο ήσουν πάντα» και «Άδωνι συνεχίζεις να να είσαι ο λασπολόγος, ψεύτης και γλείφτης του συστήματος».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκάλεσε τον Κυριάκο Βελόπουλο και για το θέμα των συντάξεων, λέγοντάς του: «να σταματήσεις να λες ανοησίες ότι μπορεί να δοθούν συντάξεις 4.000 ευρώ το μήνα στους συνταξιούχους εάν ξεκινήσουν οι εξορύξεις».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε επίσης τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι κάθε εβδομάδα είναι καλεσμένος στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά ενώ τον ίδιο δεν τον έχουν καλέσει ούτε μια φορά όπως και τους βουλευτές του κόμματός του. Ο κ. Γεωργιάδης του είπε ότι εάν έχει τέτοιο «καημό» στο όνομα της παλαιάς τους φιλίας θα… παρακαλέσει κάποιους δημοσιογράφους να καλέσουν βουλευτές της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Βελόπουλος απάντησε «σιγά ρε μεγάλε… μας λες ότι μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ό,τι ώρα θέλεις; Αυτό είναι θράσος ρε μεγάλε. Πόσο θράσος μπορεί να έχεις».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ξανά λέγοντας ότι «εφόσον ήθελες να το κάνεις προσωπικό, να είσαι έτοιμος να τα ακούσεις Γιατί εάν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω 1.000. Ξέρεις ότι γνωρίζω καλά πως παρακαλούσες τον Σαμαρά το 2014 να κατέβεις ευρωβουλευτής. Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη Νέα Δημοκρατία επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς. Το σόου το έκανες για να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό, γιατί σε ξέρω καλά καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε να γίνεις τώρα αρχηγός».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, υποστήριξε πως αυτός ήταν που αρνήθηκε να κατέβει τότε στις ευρωεκλογές με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω ΑΟΖ και είπε σε έντονο ύφος: «εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλά για να γίνει βουλευτής, δείχνει εμένα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς. Αυτός είσαι συκοφάντης και γλείφτης του συστήματος».

To άρθρο Γεωργιάδης και Βελόπουλος «σκοτώθηκαν» στην Βουλή – «Είσαι γλείφτης» – «Παρακαλούσες τον Σαμαρά να είσαι ευρωβουλευτής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button