Τρόπος Ζωής

«Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι τραγούδησα αφιλοκερδώς είμαι σε όλα κύριος» – Galaksias Portal News

Παρέμβαση στην εκπομπή Live News έκανε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλος με αφορμή τον έλεγχο της ΑΑΔΕ για τους συντελεστές του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο είπε ότι γνωρίστηκε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor και ήρθαν κοντά και όταν εκείνη του είπε ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, εκείνος της είπε ότι όταν θα παντρευόταν θα τραγουδούσε στο γάμο της αφιλοκερδώς.

«Συζητάγαμε στη ζούγκλα, και της έλεγα ότι αν παντρευτεί θα πάω να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Όπως και έκανα. Την ίδια μέρα τραγουδούσα στον Πειραιά, στο μαγαζί που εμφανίζομαι, και πριν πάω για την προγραμματισμένη μου εμφάνιση, πήγα στον γάμο. Το έκανα γιατί το είχα υποσχεθεί. Γι’ αυτό άλλωστε έκανα και μόνο ένα μισάωρο πρόγραμμα, γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που τραγουδάω αλλιώς θα έτρωγα ξύλο», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ακούστε τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής 

 

Λόγω της υπερπροβολής του γάμου στα social media ενεργοποιήθηκε το ειδικό λογισμικό της ΑΑΔΕ και ομάδα ελεγκτών άρχισε να σκανάρει τις αναρτήσεις.

Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν έναν τους συντελεστές του γάμου και της δεξίωσης, που ακολούθησε.

Έτσι, έβαλαν στο μικροσκόπιο και βρήκαν στη βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ τα παρακάτω:

Γνωστός τραγουδιστής, που τραγούδησε στο party του γάμου, δεν διαβίβασε μέσω του myDATA τιμολόγιο για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Το πρόσωπο που ανέλαβε το σχεδιασμό του γάμου δεν συμμετέχει φορολογικά σε κάποια επιχείρηση, ούτε έχει κάνει έναρξη δραστηριότητας μέσω ατομικής επιχείρησης. Ουσιαστικά, λειτουργεί επαγγελματικά μέσω της επιχείρησης συγγενικού προσώπου, το αντικείμενο δραστηριότητας της οποίας έχει να κάνει με την διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων.

Η εταιρεία νυφικών δεν φαίνεται να έχει εκδώσει παραστατικό για τα ρούχα, που έφτιαξε. Για το διάστημα που έγινε ο γάμος, προκύπτει έκδοση δέκα αποδείξεων, μέσου ποσού 300 ευρώ, αξία που γενικά απέχει μακράν και από αυτή μιας ημερήσιας ενοικίασης.

Το κτήμα, που έγινε ο γάμος, έχει εκδώσει ένα παραστατικό ύψους 3.000 ευρώ την ημερομηνία τέλεσης του γάμου. Από το 2019, που έκανε έναρξη η επιχείρηση, έχει συσσωρεύσει ζημιές άνω των 200.000€ (κάθε της χρήση είναι ζημιογόνος).

Η ατομική επιχείρηση παρασκευής της γαμήλιας τούρτας φαίνεται να εξέδωσε ένα παραστατικό 1.000€, που, λόγω ημερομηνίας έκδοσης, είναι ενδεχόμενο να σχετίζεται με το γάμο.

Η επιχείρηση, που παρείχε τα σερβίτσια της δεξίωσης, δεν έχει ταμειακή, ούτε διαβιβάζει στοιχεία μέσω myDΑΤΑ. Δεν προκύπτει λοιπόν η διαβίβαση κάποιου παραστατικού που να σχετίζεται με την γαμήλια δεξίωση.

Το κομμωτήριο, που επιμελήθηκε το χτένισμα της νύφης, δεν έχει φορολογικό μηχανισμό.

Η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε το μακιγιάζ της νύφης δεν φαίνεται να έχει εκδώσει παραστατικό για τις υπηρεσίες της.

 

Από το ανθοπωλείο έχει εκδοθεί ένα παραστατικό 490€ που ίσως σχετίζεται με το γάμο, λόγω ημερομηνίας.

Tο κοσμηματοπωλείο, από το οποίο αγοράστηκε το γαμήλιο δαχτυλίδι, δεν διαβιβάζει στοιχεία πώλησης, ούτε μέσω eSend, αλλά ούτε και μέσω myDΑΤΑ.

Η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε τη φωτογράφηση δεν χρησιμοποιεί ταμειακή και από το myDΑΤΑ δεν προκύπτει διαβίβαση παραστατικού παροχής υπηρεσιών για τις υπηρεσίες φωτογράφισης, που πρόσφερε στον γάμο

Ο μουσικός, που έπαιξε στο party, έχει κάνει έναρξη το 2021 και από τις προσωπικές του σελίδες στο facebook φαίνεται ότι έχει εμφανιστεί σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων και συναυλιών.

Ο DJ του γάμου έχει κάνει διακοπή της ατομικής του επιχείρησης από τ0 2011 και δεν συμμετέχει σε κάποια εταιρεία.

Όλοι οι παραπάνω συντελεστές του γάμου έχουν ήδη λάβει τα σημειώματα έναρξης του φορολογικού ελέγχου.

To άρθρο Τριαντάφυλλος: «Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι τραγούδησα αφιλοκερδώς είμαι σε όλα κύριος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button