ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Επίθεση στον Χάρη Δούκα γιατί έσβησε τα ονόματα των θυμάτων στον Άγνωστο Στρατιώτη – Galaksias Portal News

Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες να σβήνουν τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση, πολλών πολιτών που με δεκάδες μηνύματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν αρνητικά την συγκεκριμένη κίνηση, βάλλοντας ευθέως κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι αναφέρει η αντιδήμαρχος καθαριότητας Ρωξάνη Μπέη

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας Ρωξάνη Μπέη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι δεν είχε δοθεί σχετική εντολή.

«Συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε χθες βράδυ τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που είχαν γραφτεί στην πλατεία Συντάγματος, μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έδωσα εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο και ουδέποτε ενημερώθηκα γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια, η οποία με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη. Η κριτική που ασκείται είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Ζητώ συγγνώμη από τις οικογένειες και από τους χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγώ, που διαδήλωσαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών», ανέφερε με δήλωσή της η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button