Επικαιρότητα

Όχι μόνο δεν ενισχύεται η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη … αλλά αποδυναμώνεται! – Galaksias.com

Αναφορά από τη βουλευτή Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ για τα επιδεινούμενα προβλήματα υποστελέχωσης στις υπηρεσίες όλης της Κρήτης

Ως αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά την κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου, με την οποία επισημαίνονται για άλλη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλο το νησί, τα οποία, μάλιστα, φαίνεται πως πρόκειται να επιδεινωθούν περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, στην αναφορά της η κ.Βατσινά επισημαίνει ότι τα προβλήματα λόγω της σοβαρής υποστελέχωσης και της “ μηδενικής έως ανύπαρκτης ενίσχυσης μέσω των πρόσφατων τακτικών μεταθέσεων” βαίνουν επιδεινούμενα, “ενόψει και της τουριστικής σεζόν κατά την οποία αναμένεται μεγάλος αριθμός αφίξεων τουριστών, αλλά και λόγω των συνταξιοδοτήσεων του 2023”. Όμως την ίδια στιγμή, επισημαίνεται, “από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ζητήθηκε η μετακίνηση αστυνομικών υπαλλήλων και οχημάτων για την ενίσχυση της Γ.Α.Δ. Αττικής”.

Η κ.Βατσινά σημειώνει προς τον Υπουργό, ως επιβεβλημένο “να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη στελέχωση των ως άνω Διευθύνσεων, συνεκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στο νησί, με έμφαση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να μην υλοποιηθεί η μετακίνηση προσωπικού, αλλά αντιθέτως να ενισχυθούν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας του νησιού”.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button