Επικαιρότητα

ΟΦΗ… τεσσάρων αστέρων κόντρα στον ΠΑΣ και κοιτάει ψηλότερα! – Galaksias.com

Ισοπεδωτικός ήταν ο ΟΦΗ απόψε στο «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική των play out.

Η ομάδα του Ηρακλείου πάτησε το… γκάζι και δεν κοίταξε πίσω, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 26’ λόγω της αποβολής του Εραμούσπε με απευθείας κόκκινη (μετά από σχετικό έλεγχο στο μόνιτορ του VAR).

Οι «ασπρόμαυροι» έκανε το βήμα που ήθελαν βαθμολογικά και κοιτάζουν ψηλότερα στην ειδική βαθμολογία.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69′ Θεοδοσουλάκης), Βούρος, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάο), Τοράρινσον, Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γαγιέγος, Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Μπάκου (75′ Φελίπε), Ριέρα, Ισέκα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80′ Λιάσος), Ριένστρα (46′ Τζίνο), Ροζάλες (46′ Ροσέρο), Τζίμας (46′ Ντεμίρ), Κόντε (70′ Λέο).

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

1′ Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο “Γεντί Κουλέ”!

10′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Διαδοχικά λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μαρινάκης πασάρει ψύχραιμα για τον Ριέρα και αυτός κάνει εύκολα σε κενή εστία το 1-0. 

17′ Ο Γαγιέγος περνάει τη μπάλα κάθετα στην περιοχή για τον Ισέκα, που σουτάρει από καλή θέση, όμως η μπάλα κοντράρει πάνω στον Μπακαδήμα.

18′ Φτάνουν στην περιοχή του ΟΦΗ οι φιλοξενούμενοι, με τον Ροζάλες να σουτάρει από τα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Μεγιάδο βάζει εγκαίρως την κόντρα.

22′ Κίτρινη κάρτα στον Εραμούσπε. 

26′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μετά από έλεγχο στο μόνιτορ VAR (που ξεπέρασε τα τρία λεπτά), η αρχική κίτρινη κάρτα στον Εραμούσπε γίνεται κόκκινη και αποβάλλεται από το παιχνίδι. Για το μαρκάρισμα στον Ισέκα, που θεωρήθηκε αντιαθλητικό από τους διαιτητές. 

29′ Η εκτέλεση φάουλ από τον Ριέρα, αρκετά μέτρα πάνω από την εστία η μπάλα. 

33′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ριέρα με ωραία πάσα βγάζει τετ-α-τετ τον Ισέκα, όμως αυτός πλασάρει πάνω στον Νάγκι.

34′ Γύρισμα του Τοράρινσον από αριστερά, ο Μπάκου αστοχεί από τη μικρή περιοχή.

38′ Ο Ριέρα φέρνει φαλτσαριστά την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά-πάσα από τον Βούρο και ο Τοράλ είναι άστοχος στο πλασέ που έκανε στην κίνηση.

45′ Σουτ από τον Ριέρα στα σώματα των αμυντικών, ο Γαγιέγος στο “ριμπάουντ” σουτάρει με δύναμη, όμως η μπάλα φεύγει άουτ.

45+3′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-0: Για άλλη μια φορά ωραία επιθετική προσπάθεια από τους παίκτες του ΟΦΗ. Κάθετη πάσα του Τοράλ για τον Μπάκου και 2-0 με το ψύχραιμο πλασέ του τελευταίου. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ μπροστά στο σκορ με 2-0. Είναι ανώτερος και δίκαια έχει προβάδισμα δύο τερμάτων, δημιουργώντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο, με τρεις αλλαγές για τους φιλοξενούμενους. Ο Ροσέρο στη θέση του Ροζάλες, ο Ντεμίρ αντί του Τζίμα και ο Τζίνο αντικαθιστά τον Ριένστρα.

47′ Γύρισμα του Τοράρινσον από αριστερά, ο Τζίνο προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Τοράλ, πριν αυτός πλασάρει από τη μικρή περιοχή.

50′ Κίτρινη κάρτα στον Ριένστρα. 

51′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Ριέρα, που μπαίνει στην περιοχή από πλάγια θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε είναι αρκετά άστοχο.

56′ Νέα ευκαιρία για τους Κρητικούς. Φαλτσαριστό σουτ από τον Τοράλ, αποκρούει εντυπωσιακά ο Νάγκι, δεύτερη προσπάθεια με κεφαλιά του Ισέκα που καταλήγει άουτ.

57′ Κίτρινη κάρτα στον Κόντε.

58′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-0: Εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον από δεξιά εκτός περιοχής, ο Ισέκα στο δεύτερο δοκάρι με προβολή κάνει το 3-0.

59′ Μέσα στην περιοχή ο Γαγιέγος, χάνει μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ.

64’ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Ισέκα σκόραρε μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από έλεγχο VAR.

67’ Κίτρινη κάρτα στον Καραχάλιο.

69’ Τέσσερις αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Μοσκέρα στη θέση του Τοράλ, ο Μπάκιτς αντί του Μεγιάδο, Θεοδοσουλάκης αντί Μαρινάκη και ο Λουκάο αντικαθιστά τον Λαμπρόπουλο.

70’ Αλλαγή και για τον ΠΑΣ. Ο Λέο στη θέση του Κόντε.

75′ “Κλείνει” τις αλλαγές του ο Δέλλας, με τον Φελίπε στη θέση του Μπάκου.

80′ Τελευταία αλλαγή και για τον ΠΑΣ, με τον Λιάσο αντί του Καραχάλιου.

86′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Φελίπε κάνει ωραία πάσα για τον Ριέρα και αυτός “γράφει” το 4-0.

92′ Δυνατό σουτ του Ισέκα μέσα από την περιοχή, αποκρούει σε κόρνερ ο Νάγκι.

93′ Σέντρα του Ριέρα από δεξιά, ο Μοσκέρα σουτάρει με τη μία στο δεύτερο δοκάρι, αλλά είναι άστοχος.

Τέλος του αγώνα. Νίκη 4-0 για τον ΟΦΗ, με πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button