Υγεία & Διατροφή

«Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο» – Galaksias Portal News

Για το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη και τη ζωή της σήμερα μίλησε μια κοπέλα που επιβίωσε από την τραγωδία, η Ευδοκία Τσαγκλή, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την οργή της για την εξεταστική επιτροπή, σχολιάζοντας πως «στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο».

«Για πολλούς μήνες είχα χάσει το χαμόγελό μου, αλλά σιγά – σιγά έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου», ανέφερε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας Μαραθώνιος»

Μιλώντας στο OPEN, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι ένας επιθεωρητής του ΟΣΕ και ο σταθμάρχης, έχουν ασκηθεί 15 καινούριες ποινικές διώξεις, σε σύνολο είμαστε στις 30, η βασική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πολλοί άνθρωποι από εμάς μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο. Πήγαν πολλά πράγματα λάθος και πολλοί γνώριζαν και με αποδεικτικά στοιχεία τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ένας Μαραθώνιος, έχουμε κι’ άλλο δρόμο μπροστά μας».

 

Η Ευδοκία αναφέρθηκε και στη συγκλονιστική ομιλία που έκανε στην επιτροπή της Βουλής μια μητέρα που έχασε το παιδί της στη μοιραία σύγκρουση των τρένων. Όπως σχολίασε: «Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών. Μίλησε νομίζω για τις περισσότερες μανούλες. Ήταν ίσως η πιο σημαντική ομιλία που έχει γίνει σε αυτήν την επιτροπή και χαίρομαι που διαδόθηκε, μέσα σε όλο αυτό το μαύρο, γιατί την άκουσε περισσότερος κόσμος και γιατί πολλές μανούλες δεν έχουν ακόμα την ψυχική δύναμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά»

Αναφερόμενη στις τοποθετήσεις που γίνονται στην Εξεταστική, τη διαδικασία και την έρευνα, σχολίασε πως: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο. Είναι απαράδεκτο, το ότι γίνεται ένα έγκλημα, πάνω στο έγκλημα και αντί να αναρρώνεις και να βλέπεις ότι το κράτος σε βοηθάει, που γι’ αυτό υπάρχει, να σε ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά και να το έχεις απέναντί σου, προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Είναι μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά».

Ακόμη έκανε λόγο για «πρωτοφανή ψέματα», κάνοντας αναφορά στη δίωξη του CEO της Hellenic Train για ψευδορκία.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button