Κόσμος

Επεισόδιο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος – Πιάστηκαν στα χέρια πρόεδρος ομάδας και διαιτητής – Galaksias.com

Επεισοδιακή τροπή πήρε ένα ποδοσφαιρικό ματς για το πρωτάθλημα της β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας σε γήπεδο της Μενεμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος μίας εκ των δύο ομάδων πιάστηκε στα χέρια με τον διαιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, μετά το ματς της γηπεδούχου Αστραπής Δενδροποτάμου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου. Ο 57χρονος πρόεδρος της ομάδας του Δενδροποτάμου ήρθε σε σύρραξη με τον 37χρονο διαιτητή για άγνωστη αιτία. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο τους πιάστηκαν στα χέρια, ενώ αναφέρθηκαν ακόμα και φτυσίματα! Αναζητούνται τέσσερα ακόμα άτομα, εμπλεκόμενα στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης: «Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (04-02-2024) στην περιοχή της Μενεμένης, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται έξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο άνδρες 52 και 37 ετών.

Οι δύο τελευταίοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου μετά από υποβολή εγκλήσεων, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος άντρας, ενώ ο 52χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button