ΑθλητικάΕνημέρωση

Άνετη νίκη για τους Πειραιώτες – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Βόλου με 3-0 στο Φάληρο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Ολυμπιακός έφτασε άνετα στη νίκη, με τον Βόλο να παίζει με παίκτη λιγότερο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, μετά την αποβολή του Μπαριέντος.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κερδισμένοι μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας, καθώς μείωσαν την απόσταση τους από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Παρακολουθήσατε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο, Βόλος και Ολυμπιακός είχαν μείνει στο ισόπαλο 2-2 στο Πανθεσσαλικό, σε ένα επεισοδιακό ματς, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ισοφαρίσει δις.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης, Καραλής
4ος Βοηθός: Κατοίκος
VAR: Διαμαντόπουλος, AVΑR: Κωνσταντίνου

Η προαναγγελία της Super League

«Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Α’ Γύρο ολοκληρώθηκε με ισοπαλία (2-2), όπως συνέβη και με το τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της περσινής περιόδου με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ισοπαλίες υπήρξαν τρεις αναμετρήσεις, οι δύο στο Βόλο και η μία στον Πειραιά, τις οποίες κέρδισε ο Ολυμπιακός χωρίς να δεχθεί τέρμα. Το συνολικό σκορ ήταν στο 12-0 για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το αήττητό του απέναντι στο Βόλο στις αναμετρήσεις τους για την Super League, αφού στα έντεκα συνολικά παιχνίδια τους έχει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εκτός από τις δύο πρόσφατες ισοπαλίες υπάρχει και αυτή της σεζόν 2019-20 που η ομάδα της Μαγνησίας ήταν νεοφώτιστη και κράτησε τον Ολυμπιακό στο 0-0 στο Βόλο. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι τους που δεν έχει σημειωθεί γκολ.

Ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει και στις πέντε αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο στάδιο Καραϊσκάκης και ξεκίνησε με ένα γκολ στο 5-0 του 2019-20, συνέχισε με χατ τρικ στο 4-1 της σεζόν 2020-21. Το 2021-22 σημείωσε το ένα από τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη του με 2-1 επί του Βόλου, ενώ την περσινή σεζόν σκόραρε τόσο στο 1-1 της κανονικής διάρκειας, όσο και στο 5-0 των Stoiximan Playoffs.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 17-3»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button