Επικαιρότητα

Εκδήλωση για την συμβολή του Τύπου στη Χαλκίδα – Galaksias.com

Εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή του Τύπου της Περιφέρειας στην ανάπτυξη μιας περιοχής-Η περίπτωση της Εύβοιας» θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024, στις 7 το απόγευμα.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) με το Μορφωτικό της Ίδρυμα, με το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας και είναι η πρώτη που διοργανώνεται στην Χαλκίδα από την ΕΣΗΕΘΣτΕΕ. Έχει ως στόχο να αναδείξει την συμβολή που έχουν τα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης στις προσπάθειες των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας για την ανάπτυξη μιας περιοχής.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εισαγωγικές ομιλίες θα γίνουν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννη Γεροντίτη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

-Η κ. Τόνια Μοροπούλου, καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, συγγραφέας

-Ο κ. Αντώνης Σκαμνάκης, καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, αλλά και του Μορφωτικού Ιδρύματος Γιώργος Τσιγκλιφύσης

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος-μέλος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ κ. Ιωάννα Καραγιάννη.

The post Εκδήλωση για την συμβολή του Τύπου στη Χαλκίδα appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button