ΕνημέρωσηΤεχνολογία

5 budget-friendly smartphones που ξεχωρίσαμε – Galaksias Portal News

Αν και ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων περιμένει κάθε χρόνο με ανυπομονησία την κυκλοφορία του νέου iPhone για να το αποκτήσει, υπάρχει και μία άλλη μερίδα πληθυσμού. Μιλάμε για αυτούς οι οποίοι δεν θέλουν ή απλά δεν είναι διατεθειμένοι να αδειάσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό για ένα καινούργιο smartphone.

Αν και οι ναυαρχίδες αρκετών εταιρειών συμπεριλαμβανομένων της Samsung, της Xiaomi και πολλών ακόμη, διαθέτουν μοντέλα που κοστίζουν πλέον όσο ένα νοίκι για δυάρι στο… Κολωνάκι, υπάρχει πληθώρα budget-friendly smartphones στην αγορά. Αυτά, όχι μόνο κάνουν τη δουλειά τους αλλά προσφέρουν και εξαιρετικές επιδόσεις σε ό,τι και εάν ψάχνεις. Και εννοείται, το κάνουν πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής. Χωρίς άλλες καθυστερήσεις λοιπόν, πάμε να δούμε παρέα 5 επιλογές σε budget-friendly κινητά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Xiaomi Redmi Note 13 5G

Η Xiaomi ξεκίνησε σαν μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά σε budget – friendly smartphones τα οποία όμως ξεχώριζαν για τις τεχνολογίες τους από τους ανταγωνιστές της στο εν λόγω εύρος τιμών. Πλέον, η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς και προσφέρει μοντέλα που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις αντίστοιχες ναυαρχίδες των πιο δημοφιλών εταιρειών.

Το Redmi Note 13 5G είναι ένα μοντέλο που εγγυάται εξαιρετικές αποδόσεις σε προσιτή τιμή. Διαθέτει σχεδιασμό flagship με λεπτό και ελαφρύ σώμα, μόλις 7,6 χιλιοστών. Αυτό που το ξεχωρίζει όμως – πέρα από τον ισχυρότατο επεξεργαστή του – είναι οι κάμερές του. Διαθέτει βασική κάμερα 108MP, υπερευρυγώνια 8MP και macro 2MP. Όχι μόνο θα τραβάς πανεύκολα εκπληκτικές φωτογραφίες αλλά χάρη στο Xiaomi Imaging Engine, θα τις απογειώνεις. Κράτα και αυτό για τις κάμερές του. Διαθέτει ενσωματωμένα πολλαπλά φίλτρα filmCamera για μια πιο vintage ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με τις ενδιαφέρουσες επιλογές καλλιτεχνικού framing, θα προσδώσουν στις φωτογραφίες του μια κινηματογραφική πινελιά που θα τις ξεχωρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Samsung Galaxy A25 128GB

Εδώ μιλάμε για μια…προσιτή αριστεία από ένα αξιόπιστο Brand, όπως είναι η Samsung. Το Samsung Galaxy A25, μπορεί να είναι μια αρκετά πιο οικονομική λύση σε σύγκριση με τα flagship μοντέλα της εταιρείας αλλά δεν παύει να διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες και ποιότητα που συνάδουν στο βαρύ όνομα του brand. Φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 1280 (5nm) που ενσωματώνει 2x 2,4 GHz πυρήνες Cortex-A78 και 6x 2,0 GHz Cortex-A55. Με απλά λόγια, μιλάμε για κορυφαίες αποδόσεις και επιδόσεις. Όπως όλα τα smartphones της Samsung, η οθόνη του ξεχωρίζει. Ο λόγος για την 6,5΄ Super AMOLED 120Hz με ανάλυση στα 2400 x 1080 pixels. Φυσικά, δεν θα μπορούσε μην ξεχωρίζει και η κάμερά του. Για την ακρίβεια, οι 4 κάμερές του. Μιλάμε για μια κύρια ευρυγώνια κάμερα των 50MP, μια υπερευρυγώνια 8MP, μια κάμερα macro στα 2MP και φυσικά την selfie κάμερα στα 13MP. Τέλος, αν φοβάσαι για την μπαταρία σταμάτα. Καθώς η χωρητικότητά της είναι 5.000Ah! Σε ψήσαμε;

3. POCO X6 256GB 5G

Η POCO έχει κερδίσει αρκετούς πιστούς θαυμαστές στην budget-friendly κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Πώς να μην τα έχει καταφέρει άλλωστε καθώς προσφέρει ασυναγώνιστη αξία με εμβληματικά χαρακτηριστικά. Το POCO X6 256GB 5G επιβεβαιώνει πλήρως την παραπάνω φράση. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 7s Gen 2, οθόνη Flow AMOLED 6,67”, μπαταρία 5.100 mAh με ταχεία φόρτιση 67 W, τριπλή 64 MP Camera και NFC. Θέλεις ή ψάχνεις κάτι άλλο; Για άκου και αυτό. Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει και IR Blaster. Εξηγούμεθα: Μιλάμε για ένα σύστημα υπέρυθρων που πρακτικά σε βοηθούν να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου σαν τηλεχειριστήριο. Μπορείς να ελέγχεις τη λειτουργία διαφόρων smart συσκευών σου όπως η τηλεόραση ή το κλιματιστικό σου. Τέλος, η πολύ καλή του οθόνη και ο εξίσου καλός του ήχος δεν θα σε προδώσουν όταν θα θέλεις να χαζέψεις στο κρεβάτι μια ταινία στο netflix.

4. OPPO Reno10 256GB 5G

Η OPPO έχει κάνει όνομα παρέχοντας premium χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστικές τιμές και το OPPO Reno10 256GB 5G δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το εξαιρετικά κομψό smartphone διαθέτει πέρα από τον ευρύχωρο αποθηκευτικό του χώρο (256 GB), Ultra-Clear Portrait Camera System, επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7050, 3D Curved FHD+ οθόνη AMOLED 6,7” 120Hz, φόρτιση 67W SUPERVOOC™, μπαταρία 5.000mAh, Dynamic Computing Engine και ColorOS 13. Στα είπαμε όλα μαζεμένα; Καλά κάναμε καθώς είναι και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις. Γενικά, ετοιμάσου να ζήσεις τη δύναμη του smartphone στα χέρια σου. Αν σου αρέσει η φωτογραφία τότε το μοντέλο αυτό είναι για εσένα. Το κύριο φωτογραφικό του σύστημα ενσωματώνει μία κύρια κάμερα Ultra Clear 64MP (AF, F1.7, FoV 81°, 6P), μία κάμερα Telephoto Portrait 32MP (AF, F2.0, FoV 49°, 6P) και μία κάμερα Ultra Wide 8MP (FF, F2.2, FoV 112°, 5P). Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία Ultra-Clear Selfie Camera με αισθητήρα 32MP (F2.4, FOV 89°, 5P).

5. Motorola Moto G54 Power Edition 5G

Ισχύς και απόδοση σε προσιτή τιμή. Αυτό είναι το Moto G54 Power Edition της Motorola. Αν και μπορεί να είσαι δύσπιστος καθώς έχεις απομακρυνθεί και εσύ, όπως αρκετός κόσμος από τα μοντέλα της εταιρείας τις τελευταίες δεκαετίες, η Motorola είναι μια ιδανική λύση για budget-friendly smartphone. Αν είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία τότε μπορείς να θυμηθείς και την αξιοπιστία της. Αυτή την αξιοπιστία διαθέτει και σήμερα, χωρίς να την έχει απολέσει ούτε λεπτό. Το Moto G54 Power Edition φοράει οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7020 (6nm) που ενσωματώνει 2x πυρήνες Cortex-A78 στα 2,2GHz και 6x πυρήνες Cortex-A55 στα 2,0GHz. Το καλύτερο; Η μπαταρία του βρίσκεται στα 6.000mAh και κάτι μας λέει ότι θα ξεχνάς να τη φορτίζεις.

Καλές αγορές!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button