Επικαιρότητα

Ο “Ελευθέριος Βενιζέλος” που έγινε πρωταθλητής και το χωράφι…που στέλνει στην Ολυμπιάδα (video)! – Galaksias.com

“Αθλητικές Ιστορίες”: Ο “Ελευθέριος Βενιζέλος” που έγινε πρωταθλητής και το χωράφι…που στέλνει στην Ολυμπιάδα (video)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή την Τετάρτη, 21.45, στην ΚΡΗΤΗ TV…

Νέο “επεισόδιο” αυτή την Τετάρτη, στις 21.45 για τις “Αθλητικές Ιστορίες” της ΚΡΗΤΗ TV που πάνε Χανιά: Η εκπομπή του Γιώργου Μιμίκου-με σκηνοθεσία και μοντάζ Δημήτρη Φραγκιαδουλάκη- σας παρουσιάζει τον “Ελευθέριο Βενιζέλο” που έγινε πρωταθλητής του ελληνικού κλασικού αθλητισμού μέσα από το Εθνικό Στάδιο Χανίων και τα πρόσωπα που τον οδήγησαν στην κορυφή με τη σφραγίδα βέβαια του Γιώργου Γιατρουδάκη και των συνεργατών του στη διοίκηση!

Η εκπομπή όμως σας παρουσιάζει και ένα…μαγικό χωράφι…που στέλνει στην Ολυμπιάδα! Για την ακρίβεια πρόκειται για το χωράφι που έχει παραχωρήσει φίλος του συλλόγου στην περιοχή της Αγιάς, λίγο έξω από τα  Χανιά, για τους σφυροβόλους του συλλόγου, το χωράφι μέσα από το οποίο ο προπονητής  Κωστής Παπαμαρκάκης κάνει θαύματα και μετά…τους αμμόλοφους δημιούργησε δυο τεράστιους αθλητές που θεωρούνται από τους κορυφαίους στον κόσμο και ετοιμάζονται για μία ακομη Ολυμπιάδα, αυτή που θα γίνει το καλοκαίρι στο Παρίσι! 

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στον χώρο που προπονούνται οι πρωταθλητές Ελλάδος στη σφυροβολία Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης, ακόμα και στα άδυτα του “γυμναστηρίου” που κάνουν βάρη! Τα πλάνα του οπερατέρ Αντώνη Στυλιανάκη μιλάνε από μόνα τους και φωνάζουν: “Επιτέλους κάντε κάτι για αυτά τα παιδιά που πάνε ψηλά τον ελληνικό αθλητισμό και την Κρήτη!”

Στην εκπομπή θα εμφανιστούν και άλλα σημαντικά πρόσωπα, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ελληνικού στίβου σε ένα σημαντικό ποσοστό του…

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button